Meltemanneolsun Eylley ben sadece bununla kurtuldum diğer ilaçların hiç etkisi olmadı neredeyse ve çok uzun sürdü bununla 3 günde geçti. 2 kez yakalandım bu pislik hasereye balayında hem de oteli şikayet ettik sonra balayimiz burnumuzdan gelmişti. Eczacıya sor canım hamile için uygun mu diye kukurtunu azaltirlar belki sadece. Allah yardımcın olsun. Kendini karantinaya al her dokundugun kıyafeti 3 gün poşetle sonra 60 derecede yıka evi sirkeyle sil iyice. Yatağına karbonat dök ve geçene kadar kullanma bence yerde yat ben öyle yapmıştım sonra da o çarşafları attım. Çok bulaşıcı çok geçmiş olsun
Eylley Meltemanneolsun şu an yerden yazıyorum size. Yere yatak yaptık. Çarşafları atamam belki ama poşete bağlayıp sımsıkı balkona kaldırırım. Cam balkon orası baya sıcak oluyor güneş alınca.
Eylley Hulu61 şu an onda uykuda ilacı kullanır fakat ben çok ciddiye aldığım için abarttiğimi düşünüyor. Losyonu işe giderken kullansa sorun olur mu çünkü hiç izin günü yok
Hulu61 Eylley Baya ciddiye alınacak bir illet uyuz inan abartmıyorsun kurtulması kolay değil. Losyon kokmuyor zaten pek işe giderken kullanabilir
Eylley Hulu61 sağol canım rabbim sizi de korusun sevdiklerinizle Allah razı olsun vakit ayırıp yazdınız
Eylley Hulu61 ben dün akşam ilk kez sürdüm (1. Küre başladım) fakat sabah yeni döküntüler oluştuğunu gördüm normal midir?
Meltemanneolsun Eylley evet öyle de yapabilirsin. İnsana temas etmeyince 3 güne ölüyorlar. Çok sinir bozucu bir şey ya aklıma geldi de şimdi.
Hulu61 Eylley Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede kurtulursun eczacılarda hangi grup ilaç olduğu bilgisi oluyor yani gebede kullanılır mı onlara da sorabilirsin doktorun dan emin olmadıysan
Eylley İnşallah sizin gibi kurtulup buradan bir başkasına yardımcı olacağım günleri görürüm şu an imkansız gibi gelse de elimden geleni yapacağım. Yarın işe başlayım. Allah sizinde tüm sıkıntılarınızı gidersin, dua edeceğim
Eylley Kardenizz ben dün akşam ilk kez sürdüm (1. Küre başladım) fakat sabah yeni döküntüler oluştuğunu gördüm normal midir?
Kardenizz Eylley bende de öyle olmuştu kalıdıkça beyaz döküntüler olmuştu ama kişiden kişiye değişir doktorunuza yinede danışın