Nazsuuu Yolcu_26 hayır canım sadece gebelik kolestazim vardı 1 hafta hastanede kalmıştım 35+4 doğum yaptım tansiyon yüzünden ve iç kanama yzunden yine 1 hafta kalmıştım hastanede
Busra333 seydabal_60 belden vurulan iğne hiç acıtmıyor onu söyleyebilirim. Ki ben aşırı canı tatlı olan bir insanım ama hissetmiyorsunuz bile sinek ısırığı diyebilirim. Ama tabii ki de eğil deyince insan bir korkuyor fakat acımıyor.
Duam_Liya2024 Zananur Bende hemde bel fıtığı var o yüzden o iğneden korkuyorum aylarca yıllarca ağrısı geçmeyen varmış bebeğe zararı olmazsa genel anestezi istiyorum ama doktorlar pek sıcak bakmıyor ona da
Zananur Duam_Liya2024 vallah ben dördüncü ameliyatimda çok zorladım ameliyathaneye girdiğim gibi fitigim var dedim imza mı gerekiyor attım ama o iğneyi olmayacağım dedim genel yapmaya mecbur kaldılar duretince kabul ediyorlar
Zananur Duam_Liya2024 İlk zamanlar hep geneldi zaten sonradan spinal çıktı bebeğe hiç birşey de olmuyor sadece göz korkutuyorlar bence kendi fikrim
Talentedmom seydabal_60 ben iğneyi pek hissetmedim ilk defa olacağı için Çok korkuyordum ben de özellikle iğneden ama iğne yapan kişi o kadar ilgiliydi mi o kadar abartıldığı kadar acımıyor bol bol okuyun
Talentedmom Nazsuuu keşke böyle söylemeseydiniz daha çok korkuttunuz merak etme canım korkma herkese aynı olmaz @seydabal_60