seydabal_60 Kızlar haziranda doğumum var inşallah sezeryan olucam ama çok korkuyorum özellikle belden vurulan iğneden çok mu acılı işlem uzun sürüyor mu fikir verir misinizzz
Minnakpopus seydabal_60 inan eline o en kalın iğneyle açılan damar yolu daha çok acıtıyor 🫣😂 belindeki 3-5 saniyelik böyle bir titreşim okadar hiç bilmiyorsun bile
mcansu seydabal_60 yoo hiç hissetmedim bile zaten anlık bir şey kısa sürüyor sonra soğukluk hissediyorsun sanki soğuk bişi akıyor hepsi bu ki ben epidural oldum iğnenin borusu içeride kalıyor gibi düşün ne takarken ne vücudumdayken ne çıkarken hiçbir acı hissetmedim
staRmama seydabal_60 iğne acısı arı sokması ile birebirdi. Çok uzun sürmüyor iyice öne dogru eğiliyorsun ve iğne yapılıyor
Egemom07 Minnakpopus bende çok korkmuştum yengem kötü çok acıyor diye anlatmıştı. Yapılırken hiç hissetmedim bile. 1 haftaya da toparlanırsın
caglaoztrk Sezeryan olmadım ama yakın arkadaşım bu süreci yaşadı. 4 güne toparladı çabucak ayaklandı hiç kötü bir şeyini duymadım,biraz ağrım var diyordu sadece o da iki doğumda da olabilecek yorgunluklar diyelim 🙈
Minnakpopus Egemom07 o yüzden ben ilk doğumumdada kimsenin hikayesini dinlemedim baktım abartmaya başlıyorlar kestim orada 🤦🏻♀️ sezaryen kolay değil evet ama zorda değil bence tabiki birazda bünyeyle alakalı ben ikinci gün ayaklanmıştım Allah’a şükür. Umarım bu doğumumdada böyle sağlıkla ayaklanırım ilkinde cevvaldimde şimdi arkada bi oğlum var ister istemez biraz paniğim 🥹
gizzzy35 seydabal_60 İnan hissetmiyorsun bile hiç aci duymadım benim çok konforlu geçmişti. Bebeğimle hemen kendim ilgilendim hemen ayaklandım. Doktorum çabuk iyileşmenin tek yolu yatmamak demişti yatmadım günlük hayatımda nasılsam öyle oldum hemen iyileştim. 2. Günü hava almaya markete gitmiştim annemlere bırakıp bebemi düşün 😁
Nazsuuu seydabal_60 benim sırtıma iğneyi vurunca bişi hisetmedim ondan sonra doktor uzan dedi ondan sonrasını hatırlamıyorum iğne vurariwn ağlayarak bayıltn demiştim beni bayiltmislardi benim çok zor geçti iç kanmaa olduggu için karnımı delip hortum takmislardi kendime gelemedim sadece ağlıyordum uyandığımda bebeğime fln da hiç bakmadım emzirmedim
Yolcu_26 Nazsuuu kaçıncı hafta da doğum yaptın peki daha önce hiç bir sorun gördü mü doktor gebelik esnasında böyle kanama olmuş sorna
Zananur seydabal_60 dört defa sezaryen doğum yaptım ilk üçünü belden iğne yaptım çok pişman oldum keşke son sezeryanimda ki gibi diretseydim hepsini genel olsaydım tabi hskkinizda hayırlısı olsun benim tecrübem bu
Hasret3449 Zananur canım benim 3 genel sezaryen oldum 4 te hamileyim 35+2 herkes bunu genel olma diyor belden yap diyor ama ben korkuyorum peki ne gibi pişmanlığınız olduki belden yapmasaydım dediniz❤️
1234G Zananur 3 ten sonra neden genel oldunuz acaba benimde ilki sezeryan ikincisini genel istiyorum ya korkuyorum spinal için bu sefer. genel isteyince direk yapıyorlar mı peki
Kevsersanlii seydabal_60 15 gün önce deneyimledim spinal oldum ve normal iğne gibi oldu bittiye geldi anlamadım bile
Zananur Duam_Liya2024 aşırı ben üç kez yaptım o belden iğneyi kist olmuştu çok kötü oluyor yıllar sonra çıkıyor acısı sezeryenden sonra hiç bir sikinti yok işte zamanla çıkıyor
Dilab33 Omurilik için yapıldığı için ister istemez hissediliyor ancak korkacak birşey yok saniyeler içinde hissi gidiyor
Nakskdkdkd seydabal_60 onlar o kadar acimaz bence ama ameliyattan sonra karnina bastiriliyomus o cok aciyomus ben ondan korkuyorum 😢