annelinko Kızlar ıspanaklı kol böreği yaptım baya arttı buzluğa atsam misafir gelince ikram etsem yada sonra yesek sorun olur mu pişti bu arada atamam da günah
_biranneadayi annelinko Yaa ben de şimdi yaptım ☺️ Valla canım buzluğa giren tek börek peynirli börek olması lazım. Patatesli olanın patatesi ekşimiş gibi oluyor çıkınca. Ispanaklı olan da suyunu salıyor güzel olmuyor. Bence pişir komşuna dağıt bebeğin hayrına☺️
RabiaK27 annelinko pişmiş börek hep koyuyorum canım hiçte birşey olmuyo tadında değişiklik falanda olmuyo için rahat olsun
Minnakpopus annelinko konulur neden konulmasın. Bende yapıyorum artanı kaldırıyorum çıkarıp ısıtıp yiyoruz. Tabi et tavuk vs barındıran yiyeceklere dikkat ediyorum.
Esum48 annelinko atin annem heo fazla yapar her turlu boregi buzluga atar. Sonra mikrodalgada isitinca taze oluyo 😊
Ecemom_ annelinko ben pişirip koyuyorum sürekli çok da güzel oluyor. Mikrodalgada ısıtıyorum. Sadece ilk pişmiş gibi çıtır olmuyor
1Anneadayiiii annelinko hiçbişey olmaz canım ben çiğ de pişmiş de koyuyorum afiyetle yiyoruz koyabilirsin
esraveduru annelinko her türlü böreği çiğ olsun pişmiş olsun ıspanaklı patatesli peynirli buzluğa atıyorum istediğim zaman çıkarıp fırında ısıtıp tüketiyoruz çıtır çıtır oluyor tadı da aynı oluyor sorun olmaz yani :)