Tugceozturkk Tugceozturkk Tugceozturkk (2gün önce)Çatı muayenesi olmuştum iki gün önce elle kanamam geldi ve sonra ardından sefaf pembe karışımı akıntı bir parmak açıklığım varmış sancım yoktu Bugün bir kaç saat önce felan sarımsı yoğun ve çokça mukus gelmiş Ağrılarım var rahim +bel yoğunluklu iştah da fazla yok başımda dönüyor Ne düşünüyorsunuz ? 39+5 im bu arada günümde geldi Doktorum 41.haftaya kadar bekletiyoruz dedi Kendi sancım suyum ve açılmam olsun istiyorum herşeyi deniyorum daha çok egzersiz ve yürüyüş?
Newmomdml Tugceozturkk kuru hurma, ananas yiyin ve her gün hatta gunde 2 kere korunmasiz iliski yaşayın 👌
Blueeberryy Tugceozturkk sari mukus bendede geliyo 39+3 benimde 40 ta cati muayenesi yapicak 41 e kadar yolu var dedi bende hic sanci falanda yok ordek yuruyusu oneriyolar ben kendime güvenemiyorum bacaklarim cok gucsuzlesti 😒 korunmasiz iliski merdiven cikma hurma squat
58Vildan Tarçınlı su(tozla) anlık sancı kasılma yapıyor sonra geçiyor 😬 40 haftadayız benimde başlamadı henüz. İki oğlumda da hint yağı içmiştim. İçtikten bir kaç saat sonra suyum gelmişti artık son çare yine onu yaparım diye düşünüyorum
Blueeberryy 58Vildan tarcinli suyu burda duymustum herkeste ise yaramiyo sanirim hint yaginida sizden duydum artik 41 e kadar beklicez gelmezse denerim 😂
Tugceozturkk Blueeberryy yaaa çatı muayenesi yaptıktan sonra gelemye başadı benim 40 geç değilmi 38 de başlıyorlar normalde Bende aktivanting labor egzersizi yapuorum Ördek yürüyüşü felan Ördek yürüşü arkadasım akşam yapmış bol bol Sabaha suyu gelmiş ☺️
Blueeberryy Tugceozturkk ya 43 falan duyuyodum burda en azindan 41 dedi az kaldi bakalim bebislerinn keyfi yerinde gelmek istemiyolar bence🤣
Tugceozturkk Blueeberryy bencede Bende gördüm instagramda ama Bakalım hayırlı ve sağlıklı gelsinler Benim hala geliyor mukus yoğun kıvamlı ve çokça ağrıda var sizde yokmu?
Blueeberryy Tugceozturkk haftaya yapicaz dedi valla banada gec geldi ama belki sanci vs cikmadi diye yapmiyo heralde yapabiliyosaniz iyi valla ben anca pilates topunda 8 ve sonsuzluk yapiyorum 🤣
Blueeberryy Tugceozturkk sari mukus 2 haftadir geliyo cok yogun degil ama agrim galan hic yok sadece geceleri karnimda kasilma oluyo hic dogurcak gibi degilim😒
Tugceozturkk Blueeberryy sancı açıklık olsun diye yapmadı laızm zaten ki canım benimde çıkmıyordu sancım artık zmanın geldi dedi
Tugceozturkk Blueeberryy ağrılarım var bacım mukustan sonra daha çok arttık bel kasık rahim ağrısı Egzersizimi yapuorum her gün Her gün bir umut diyeoum😂
Blueeberryy Tugceozturkk bu agrilan olmasi iyimi kotumu anlamadim ben yalanci sanci falan yok bende doktorda rahat geciriyosun daha iyi dedi ama yalancisi olmadan gercekcisi hemen oluyomu ki ilk valla hic bilmiyorum😂 bazi doktorlar aciklik kontolunde uyariyomus bebegide bakalim 40 ta beni bi uyarir insallah😂😂😂
Tugceozturkk Blueeberryy inan senin düşündüklerini bende düşünüyorum hayırlısı bakalım bi sormak lazım ben aklıma geleni soruuorum pazartesi randevum artık sıklaştu Beni iyi uyarmış vallahi😂 Seni de bi görelim ☺️
Blueeberryy Tugceozturkk salida benim var bakalim nolcak benim esim benden merakli herseyi soruyo benim aklima bile gelmeyenleri 🤣 kolaylikla dogururuz insallah ya 🤲🏻😍