Kızlar iyi akşamlar 🌙 Adana’da oturan yenilerde marsada doğum yapan var mı? İlk doğumum şehir Hastanesi’nde yaptım geçenlerde gittim sinirim bozuldu hemsirelerin doktorun tavrına. Marsayi dusunuyorum dogum icin yakın zamanda orda doğum yapan var mı?
Marsa Kadın doğum
Maviniz eğer sezeryen düşünüyorsanız yani ilki öyle olduysa 5 ocak hastanesini önerebilirim normal doğum da kadın doğumcular nöbette olmayabiliyorlarmış ama mecburi sezeryense yapılıyor
Mervesare0 normal düşünüyorum bişey olmazsa tabi
Maviniz evet canım ben marşa da yaptım . Özel halt etmiş ebemden Allah bin kere razı olsun . Doğumhane yarım saatte bi temizleniyor her şey çok güzeldi . Kesi ve dikiş olmadan ebem doğumumu gerçekleştirdi . Kızımda kordon varmış boynunda baş geliş olmasına rağmen hafif yan geldiği halde ebem o kadar tecrübeli idi ki beni o kadar rahatlattı ki mükemmeldi .
Maviniz 8 Ocak Çarşamba günü yaptım . Şehir hastanesi asla asla normal doğum için stajyerler doğum yaptırıyor. Benim dışımda 4 kişi de aynı anda doğum yaptı hepsi farklı ebe yaptırdı ve onlar da ne bağırma ne bir şey tek tek çok güzel ilgilendiler . Rabbim inşallah sana da iyi insanlar denk getirsin . Ama marsa dersen gözü kapalı git
Maviniz aman aman sakın sakın gitme ben ilk dogumumda ordan kactim resmen ordaki görevliler aşırı kötü dogumhanesi aynı mapushane şişli yataklar koymuşlar her odaya 4 5 kadın ve kanamsi işte suyu gelen kadınlara yerler kirlenmesin diye kalkmalarina izin vermiyorlar hakaret ediyorlar vurdukları bile oluyor kendinize asla bu kötülüğü yapmayın ben orayi bilmeden oraya gitmiştim ilk doğumda beni ya burdan çıkarın yada kendimi öldürürüm demiştim cikardilar Allah’tan sonra şehir hastanesine gittim çok güzel ilgilendiler benim suyum gelmişti bana bağırıp çağırdı ordaki görevliler neden yerine oturmuyorsun etrafı batiricaksin dedi
Ozlemengin şehir hastanesi konforu çok güzel ama geçenlerde gittim dalga geçtiler benle
Maviniz bana çok iyi doktor hemşire vs denk gelmişti ya hatta şu anda Kahramanmaraş ta olmuş olmasam kesinlikle bu dogumuda orda yapardım ikinciyi özelde yaptım rezillik ya o kadar para verdim bide
Ozlemengin benim ilk doğumumda öyle ama inşallah bunda da iyi doktor denk gelir
Maviniz inşaallah canım gerçekten düzgün bir doktor bulmak çok zor artık