iiiremm Birşey sormak istiyorum doktorum bugün bana 40 haftaya kadar bebeğin kendisinin gelmesini bekleyeceğiz dedi bende eltimle paylaştım tüp bebek asla normal doğum olmaz falan diye tepki verdi daha doğumuma çok var ama kafama takıldu şimdiden bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
cucunns12 iiiremm ya doktorla genellikle kıymetli gebelik olarak bakıyor zor elde edildiği için direk sezaryen öneriyorlar riske atmamak adına ben tüp bebekle geçen sene normal doğum yaptım yapılabilir eğer vücudunuz uygunsa 💗millete kulak asmayın doktorunuzu dinleyin
etuerk iiiremm asla normal doğum olmaz falan diye tepki verdi Kaç tane tüp bebek doğum yaptırmışta asla olmaz diyormuş acaba, her şey yolundaysa tabiki olur neden olmasın sen doktorunu dinle kimseye kulak asma
Yaseminkayaa iiiremm olur mu canım vücudun uygunsa çatır çatır yaparsın hatta senin ve doğum kanalların için bebek için en iyisi en mantıklısı ilk doğum daha güzel geçiyor en kolayı bence ilk doğum
1Anneadayiiii iiiremm bende tüp bebek annesiyim etrafımdan bende aynı şeyleri duyuyorum ama önemsemiyorum bebeğim için hangi doğum şekli sağlıklıysa o olur zamanı geldiğinde sende önemseme canım bebeğinin iyi olmasını düşün normal doğum yapanda vardır yapmayanda vardır ben şu an 21 haftalık hamileyim 36. Haftada konuşuruz doğum için dedi doktorum hiç şimdiden düşünüp de bebeğini de kendini de strese sokma 😘 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻❤️
iiiremm Teşekkür ederim öncelikle 🌸💕 Birden böyle bi tepki verince kafama taktım çünkü bende normal doğum istiyorum tabiki hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun sezeryan da dese ben hazırım ama bu şekilde tepkiler moralimi bozuyor ister istemez doktorum sen tüp bebeksin kesinlikle sezeryan olcaksın demedi herşey yolunda giderse çatı muayanesinde bi sıkıntı çıkmaz ise bekleyeceğiz dedi bende doktorumu dinleyeceğim etrafa kulağımı kapatacağım
iiiremm etuerk teşekkür ederim🌸💕 Gerçekten bende anlamıyorum ya böyle şeyler sadece moral bozuyor başka bi işe yaramıyor takmayacağım artık kimseyi yoksa 9 ay benim için zor geçecek
Parilti007 Tüp bebek bir tedavi yöntemi, hamile kaldıktan sonraki süreç tamamen normal yollardan hamile kalan kadınlarla aynı. Tüp bebek hamilesi diye geçmiyor ki. Yine ağzı olan konuşmuş boşver öyle bişey tabi ki yok😅
iiiremm Parilti007 teşekkür ederim🌸💕 Her zaman ki gibi işte aynen öyle ağzı olan konuşuyor benim gebeliğim hakkında herkesin bi fikri mutlaka var kimseye bi fikir bişey danışmaya çekinir oldum
Larraa Ne alakası var eltiniz ne doktoru acaba 🙄 Ben de tüp bebek gebesiyim ve en başından beri normal doğum olarak ilerliyoruz. 30 haftalığız bebeğim pozisyonda almış doktorum kesinlikle normal doğumu destekliyor. Ayrıca bebek tutunduktan sonra normal gebelikle aynı. Yani bizlerin diğer gebelerle aramızda hiç bir fark yok 🌸
iiiremm Çok teşekkür ederim herkese 🌸gerçekten moral oldunuz kimseyi takmayacağım doktorum ne derse o bundan sonra.
iiiremm @1Anneadayiiii teşekkür ederim 🌸💕 iyi ki de buraya yazıp sizlere sormuşum gerçekten moralim bozulmuştu bende doktorum ne derse onu dinleyeceğim dediğiniz gibi bebeğimi de kendimi de strese sokuyorum güzel mesajlarınız için sağolun 🌸❤️
iiiremm Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah hepimiz hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun ❤️