Elaelaelammm Kızlar pazartesi nasip olursa doğum var ikinci sezaryen olacam Tecrübe edinenler paylaşabilir mi korkum var biraz
Eliffyamann Elaelaelammm iyi de kötü de tecrübesi olan okudum burda, ilk, seferden süreci bildiğimiz için suan korkutucu geliyor, ilkinde hic bisey bilmeden gittim çok güzel geçmişti, gecen sezeryan vlogu izledim kalp atışım hızlandı panik oldum 🥲🥲🥲🥲
Zbydkc Elaelaelammm bende 2 .xi sezeryan olucam niyeyse içinde garip bir heyecanla korku var mayısta inslllah insllah güzel geverde sağlıkla alırız kucagimiza planlı sezeryan kaçıncı haftada oluyor
MervEslinArden Elaelaelammm İlkinde bilinçsizdim çat diye sezeryan dediler şuanda sanki sezeryan olmamış gibi bi psikolojim var Allah bi sakinlik verdi elhamdülillah bakalım zaman gelince ne olcak
Guzelanne56 Elaelaelammm vallahi çok kolaydı hiçbir şekilde sezeryan ağrım olmadı ikinci günü hiçbir şekilde ağrı kesici almadım eve geldim üçüncü gün çamaşır astım evi topladım kendime yemek hazırladım yani bana göre rahattı ama ben berbat bir durumdayım şu an ameliyattan alakasız enfeksiyon kaptım mastit oldum Yani ameliyat bunların yanında hiçbir şey o yüzden hiç gözün korkmasın bana göre çok kolaydı ikinci Sezeryan
Elcin-Meryem Eliffyamann ay sen bensin bende ilkinde korkmuyordum 27sinde Allahin izniyle sezeryanim var baya korkuyorum
Elaelaelammm Eliffyamann bana da öyle ya korkuyorum bide bebeğim küçük korku sardı belli etmemeye çalışıyorum
Elaelaelammm Zbydkc bende aynı ya 38/4 hafta oluyo hayırlısı ile alalım kucağımıza ameliyat gününü doktor bebeğin durumuna göre ayarlıyor 💜
Eliffyamann Elcin-Meryem evet ilkinde sezeryan dedi ertesi güne çantamı aldim hastanedeydim ne sondayi bilerek taktilar ne dogum sonrası yürümeyi bilmediğimden basarmak zorunda kaldim😄 simdi hepsi adim adim aklimda allah içimizi ferahlatsin insallah😄😅
Elcin-Meryem Eliffyamann amin amin bide kizimi birakip gitmek baya koyuyor bu arada sacma sapan ruyalar sizde goruyormusunuz her gecem kabus soyumda gormedigim kisiler kalmadi sjsjsjs
Elaelaelammm Guzelanne56 yaaa ne güzel inşallah benimde kolay geçer bebeğim küçük tek başıma kalıcam korkuyorum biraz 🥹
BusZeyRas Elaelaelammm benim de pazartesi ikinci sezaryan doğumum var pek heyecanlı değilim şuanlık☺️nerde olacaksınız sezaryanı
BusZeyRas Elaelaelammm ben istanbuldayım canım kurtköy ersoy hastanesinde olacağım. Ben de 38+6 da olmuş olacağım. Bir kızım vardı şimdi iki kız olacaklar bakalım🥹☺️ sağ salim alalım kucağımıza hepimiz🥰