yeni_anne2 Kızlarrr sanki bebegimin hareketlerini popo kısmımda hısedıyorum gibi böyle birsey mümkün mü bana mı öyle geliyor 😂
seyma0661 yeni_anne2 ya benim bebiş makat geliş dediğiniz gibi tekme vurunca sanki bende öyle hissediyorum 🙈🙈🙈
yeni_anne2 umrumdadegil ayyy gerçektenn mii ayaklarıyla mı vuruyor acaba zatenn hareketleri azaldı büyüdü dıye mi acaba🥺
umrumdadegil yeni_anne2 evet makat gelişse eğer ayaklarıyla vuruyor sanki orda gibi de hissediliyor 🥲 hareket azalması yeri daraldı diye de olabilir ama doktoruna söyle yinede. Benim suyum azaldığı için hareketleri azalmıştı
Eliffyamann yeni_anne2 makat geliş olduğunda öyle oluyor evet😂 sanki aşağıda arka kısmında bildiğin popo içinde tekmeler geliyor😂
Balbebek012 yeni_anne2 yaa sana bir şey diyim mi doğum sancısı geldiğinde ben de popoda hissediyordum
Alpgmz yeni_anne2 peki aynı şeyi yaşamamız 🤭 geçen hafta salı doktoruma söyledim makatimda hissediyorum diye meğerse ayaklarını oraya koymuş o yüzden ittirdikce baski hissediyormusum
yeni_anne2 Alpgmz benimki de kesin öyle 😂makat geliş ayakları orda muhtemelen ondan ordan hısedıyorum hareketleri azaldı ama ona üzülüyorum birazz 😢