FNK BA1 Ben epidural ve spinalin birbiri üzerinde daha iyi olduğu önemli bir fark göremedim o yüzden doğumumuz sezeryana dönerse doktora bırakacağım sanırım bide kombine var ya belki öyle yapar
Blueeberryy BA1 ben şuan normal diye hic girmedim o konulara ama spinal belden uyusturma epidural ne oluyo ben komple genel istemezdim sanırım 🫣
FNK BA1 Ahahhshhdj biliyorlar herşeyi bence ben de eşime bebişin hareketlerini tam göstere ekken hep duruyordu nasıl anlıyo diye şok oluyorum 😅
FNK BA1 epidural ve spinali birlikte yapıyorlar onda da ama bugün benim görüştüğüm anestezi doktoru ben birlikte yapılmasını gereksiz görüyorum ekstra risk doğuruyor falan dedi benim o yüzden yarın spinal olacak genel anestezi ben de istemedim 🫠 Blueeberryy
Blueeberryy FNK anaaa sendemi doguruyosun 😂😍 ee normal bebisin kilodan dolayimi olmuyo senmi istemistin sezaryeni bende bekliyorum hala yarin 40 😂
Blueeberryy FNK genel istememen iyi olmus ya zaten bisey gormiceksin bebisi hemen yanına koycaklar bencede daha iyi😍
FNK Blueeberryy benim hem kilo hem de artık kendim istedim ortak karar oldu 😅 yarın 12 ye planlandı dua et bize ♥️ senin de güzel haberlerini bekliyorum 🥰
0680 BA1 Bende bugun ilkkez girdim nst ye bende de bebek hareket ettikçe kalp atımı hızlanıyor durunca normale dönüyordu. Ordaki hemşire biraz telaşlandı ama doktor normal dedi. Bende anlamadım henüz nasıl birşey olduğunu. Sizlerde böyle oluyormu?
Blueeberryy FNK hayirlisi olsun canim insallah saglikla kavusursun kolay gecer yarinda benim randevum var bakalim🥰