Babymomss Kan testi yaptırdım anti cmv igm sınırda değer çıktı nagatif igg pozitif 300lerde doktor benden bir test daha istedi 6 haftalık gebeyim. Bu ne demek böyle bir şey başına gelen oldu mu acil destek istiyorum lütfen çok korkuyorum
Melikeex Babymomss avidite testi bakılır canım onda eğer düşük çıkarsa ilaç kullanırsın 20.haftada sıvı alınır hastalık çocuğa gecmediyse ilacı bırakırsın geçtiyse de doguma kadar ilaç kullanirsin bende mesela sıvı alındı amniyosentez yapıldı yani çocuğa geçmediği için ilacı bıraktım şuan 26+3 benim de sizinle aynı haftalarda başlamıştı toxo
Egemom07 Babymomss igm pozitifim ise bu virüsü yeni geçirmiş oluyorsunuz. İgg ise daha önce geçirmişsin antikor gelişmiş oluyor
Edanur24 Hayır benim ıgg ve ıgm ikisi de pozitifti doktor avidite testi istedi , sonuç yüksek çıktı yani daha önce geçirmişim
Egemom07 Babymomss tamam işte igg pozitif olması daha önce geçirmişsiniz antikor gelişmiş oluyor. Detaylı bilgiyi dr unuz vermesi daha doğru olur
Edanur24 Avidite testi verdiyseniz sonuç orda daha netlik kazanıyor, umarım güzel sonuçlar alırsınız sıkmayın canınızı
Edanur24 Avidite testi sonucunda bu virüsü ne zaman geçirdiğiniz çıkıyor, yakın zamanda yani hamile kaldıktan sonra geçirildiyse büyük sorun çocuk için, ama daha önce geçirildiyse sorun olmuyor doktorum böyle bilgi vermişti bana
sngl3875 Egemom07 bunlarda benim sonuclarim ne diyor bişey analayamadim doktor randevusuna da var daha
Edanur24 Babymomss zaten bu gibi durumda kadın doğum dışı başka bir doktora yönlendiriyormuş başka bir alan bakıyormuş ama iyi düşünün benim ikisi de pozitif çıkmasına rağmen eskiden geçirdiğim çıktı sonuçta, iyi düşünün iyi olsun