Sendenbanakalan Kızlar ilişki sonrası 1-2 gün gectikten sonra kasıkta hafif agrı yada yumurtanın tuttugunu hisseden oldumu yani ilk hissedilemez ama duymuştum sanki bu defa oldu gibisinden 🥴
Edizhr Sendenbanakalan valla benim yeni daha geç döllenme diye düşünüyorum sadece hafif kasik ağrım var
Aslaninannesi_ 1 2 gün imkansız canım psikolojik olabilir suan benim gecikmem olmustu 2 gün o zaman kasıklarım agrımıştı
Aslaninannesi_ Sendenbanakalan canım ilk günler bir his olmuyor geç döllenmesi falan var bu işin , 10 gün sonra falan ufak ufak belirtiler başlıyor
Sendenbanakalan Edizhr hayırlısı olsun ya bnm yumutlama günüm bitti değerlendirdim 2 gün oldu şuan bel tarafım agrıyor acaba olablrmi bliyorum kulaga sacmaa geliyor şuan psikolojik de olblr ama olur tarafı varmı diye düşünüyorum
Edizhr Sendenbanakalan valla benim aklımın ucunda bile yoktu hamile olacağım hep düşünüyordum ama ilişkide bile aklımda vardı ama bu ay olacagimi düşünmedim daha zayiflamaya çalışıyorum rabbim nasip etmiştir insalalh sanada,🤲🏻