Elamomy mursed ben sana erkek demisim Arkadaşına kız demisim ama resım kotu onunn yanılabilirim demısım
mursed Elamomy evet evet çok teşekkür ederim siz ve @Sevdam74 erkek dedi bakalım kiminki doğru çıkacak 😍 gönlüm erkekten yana 🤲🏻
mursed Elamomy @Sevdam74 bu da karından ultrason tahmin de bulunur musunuz daha öncekilere erkek dediniz 🥰
Eminesentepe1 Elamomy iki farklı ultrason atmışdım biri arkadasmın da acaba hangiisine kız dedinizzzz kafam karıştı :)
Elay123 Elamomy bana ayni resime bir erkek bir kiz dediniz 😂😂😂ilk yaptığınız yorumu unutup tekrar baktiniz demekki
Elamomy Elay123 nasıl aynı resım Ilk resım 6 hafta erkekti Yuvarlak olana 7 hafta demıssın kızdı Yanı son resım baz alınır yenı değiliz merak etme
Elay123 Elamomy yok uc yorumunuz var bi 7 hafta iki tane 6 olana bence cok yorum aldiginiz icin gozardi edebilirsiniz normal
Elay123 Elamomy benim oglumun keseside yuvarlakti keseyle alakasi yok ramzi teorisinden bakiyorsaniz plesantanin konumuna gore yorumlaniyor 🌸
Eslemiqooo Elamomy bana tek kız diyen sensin İns dediğin olur sana ulaşıp hediye gönderirim. Benim tek hayalim kız cocugu 💕🥰