-Anonim-1 Kızlar Büşra lekesize giden varmı nasıl ilgilimi aylarca devam ettiğim doktorum başka hastaneye geçti bugün baaska birine gittim doktor bana bir hafta sonra gel dedi ama randevularda yok bende Büşra hanıma randevu aldım şuan iyimi giden varmı
Kkardelenn1 -Anonim-1 isim olarak aynı ama o doktor mu bilemedim Zonguldaktaydı geçen sene gitti çok suratsız bşr kadın 🫠hiçbir şekilde yakınımızı almazdı özel durumlar olsa dahi gidin baş hekime isterseniz diyip terslerdi tek olumlu tarafı soruları cevaplardı üstü kapalı şekilde tabi umarım aynı doktor değildir 😅
Turuncukadin -Anonim-1 ben birkaç defa denk geldim iyi olduğunu düşünüyorum ama Etlik şehirde en beğendiğim doktor Fatma Zehra Avşar miydi soyadından emin değilim. Enes kumcu var bir de ondan da çok memnundum. Tabi denk gelmek gerekiyor
archt Evet Büşra hoca iyi bi doktor ama her gidişinizde aynı doktorla karşılaşma ihtimaliniz çok düşük, şehir hastanelerinde doktorlar tecrübeyi artırabilmek adına sürekli poliklinik değişikliği yapıyorlar
-Anonim-1 archt evet katılıyorum size düzenli doktorum son aylarımda eğitim için başka hastanede bundan sonra hep kime denk gelirsem olucak.insallah iyi bir doktorla doğum zamanımda kadar takipte olurum
-Anonim-1 Turuncukadin Dr Betül erdemli Avşar mi bu doktor mu dediğiniz bir kere gittim memnun kalmadım hemen baskambir doktor arayışına girdim çok yüzeysel baktı pek birşey söylemedi oyuzden memnun kalmamistim
Turuncukadin -Anonim-1 erdemli yok soyadında şimdi baktım da. Fatma Betül Avşar çok ilgili bir doktordu bence 3 kez gittim kendisine hepsinde de memnun kaldım
-Anonim-1 Turuncukadin belkide e iyi gününe denk gelmedim demek ki 🤗 Sümeyye mermiden çok memnundum başka hastanede eğitime geçti bu süreçte yok bakalım şok zamanlarda kime denk gelicem
1234567891011121314 -Anonim-1 bende ona randevu buldum aldım ayın 15 inde busra lekesiz etlik sehir hastanesinde inşallah iyi geçer. Memnun kaldınız mi