Meryemm0 Cinsiyeti yine öğrenemedim bacak arasında kordon vardı doktor erkeğe benziyor ama kordon da olabilir bu dedi çok merak ediyorum ne zaman gitsem elim boş dönüyorum nasıl öğrenicem ben bu cinsiyeti
Balbebek012 Meryemm0 detaylı yaptırmadınız mı 12 de öğrendim iki bebeğimi de şimdiye kadar çoktan öğrenmiş olmanız gerekirdi
aleynaozalpp14 Meryemm0 canım 22. haftaya kadar uzamaz diye biliyorum ben 15. haftada erkek olduğunu öğrendim şu an 18. haftadayım sürekli bacakları açık gözüküyor acaba devlet hastanesine gidiyorsun da ultrason kalitesinden dolayı mı doktor tam tahmin edemiyor ki
bereninannesi__ Meryemm0 bugün öğrendim bende kordon vardı ama sallayarak çekti doktor. Sizinki abartmış biraz. Hele özelse kesinlikle söylemesi lazımdı
Meryemm0 duyguu11 bende meraktan çatlıyorum bugün ilk defa doktor tahminde bulundu ama kordon var emin olamıyorum dedi
Meryemm0 Aydnkynk evet devlete gidiyorum cihazlar çok eski Kordon’da bacak arasından çıkmıyor nedense emin olamıyorlar o yüzden
Meryemm0 bereninannesi__ yok özel olsa biraz da olsa ugrasirdi bence ama devlet hastanesi yine kordon var emin olamıyorum bir sonrakine yine bakarız dedi gönderdi
Esra5151 Meryemm0 bende devlete cinsiyeti ogrenmek icin gittim bacak arasında kordon var görünmüyor dedi merakımdan özele gittim çok kolay Bi şekilde hemen söyledi hemde yüzde 90 erkek dedi🫣