Deryakaya1802 Ceyda41 doktorunuza danışın bence. Ya da ıhlamur falan içebilirsiniz 🤔 Ben de grip olmuştum hiçbi şey vermedi doktor kendi kendine geçti dinlenerek ve günde 2 fincan ıhlamurla.
OgretmenEva Ceyda41 doktorum günde 3 taneye kadar parol ya da minoset içebilirsin demişti ama siz doktorunuza danışmadan kullanmayın
Ceyda41 Eccess ben 2 hafta önce de grip oldum 1 hafta gecmedi geçmesini beklerken oldum şimdi gene grip oldum parol içtim bişey olmaz heralde
Seyyyma7 Ceyda41 Hayır canımm. Gebelikte sadece parol içebilirsin diye söyler bütün doktorlar 🤗 İnsallah geçer ağrıların❤️
Seyyyma7 Ceyda41 parol bir çeşit canım zaten ayrıca hamileler için yok 😂 Sen birazcık sakin ol paniklersen psikolojikmen de agrın olur içtin rahatlarsın umarım
Baysalli Ceyda41 minoset ve Parol aynı etken maddeye sahip ikisini de icebilirsinz çok fazla olmamak kaydıyla
Minikkkerkekkinnannesii Ceyda41 minoset cok ağır cnm içilmez diye biliyorum. Ballı ıhlamur iyi gelir inşallah geçmiş olsun
Eccess Bişey olucagını sanmıyorum minosetten bana doktorum bizzat söyledi çünkü ıhlamurunda bir sakıncası varmı bilmiyorum yeşilçay ve adaçayı yasak die biliyorum