Canesss Çamaşırım avucum kadar ıslanmış çamaşırım rengi beyazdı su olan kısımda sarılık yok yani akıntı gibi değil herhangi bir kıvamda yok sadece ıslak suyum sızmış olabilir mi? Şuan değiştirdim iç çamaşırımı bidaha gelecek mi bekliyorum
bcrcce Canesss kızlar benimde dün gece nişan gelmesi oldu doktora sordum o söyledi yani ama sancım falan yok sizde nasıl oldu mesela nişan gelmesinden ne kadar sonra doğum başladı?
Ipek0506 Canesss benmde çamaşırım ıslanmıştı hemen gittim alttan muayane yaptı açılmam vardı bir cm.sancın 3 dakkada bire düşerse gel dedi ve ertesi gün 38+3 de doğum yapmştm…
Zehrftma Silanizz-09 benim o şekilde oldu 38+2 de acile gittim alttan muayene yaptı açılman yok dedi eğer su gelmeye devam ederse ve açılman yoksa sezeryana alırız dedi ama takip ediyorum 4 gün geçti üstünden tekrar su falan gelmedi beklemedeyim doktor takip edin devam ederse hemen gelin demişti çünkü tek seferlik bebek baskısından olabilir dedi
Silanizz-09 Canesss Ömürlü olsun inşallah sağ salim kucağınıza almanıza çok sevindim kaç haftalık doğdu acaba 🥰🙏🏻
bcrcce beyzaao hayır sarı renkte yapışkan garip bi akıntı gibiydi doktor söylemese ben nişan oldugunu anlamazdım kanlı oldugunu sanıyordum hep