Taze_anne97 Selam kızlar 5 haftalık hamileyim ve reglimin geciktiği günden beri kahverengi akıntım oluyo peçeteye silince görüyorum bu durumu yaşayan var mı?
aleynaozalpp14 Taze_anne97 canım eğer gebeysen dediğin gibi zaten doktor sana progestan yazar onu da alttan al fitil şeklinde bayağı işe yarıyor ve bol bol dinlen
azra52 Taze_anne97 Doktorun nasıl progestan vermedi canım ? Bende de aynı durum var fitili zaten kullanıyorum ama ona ek olarak hem iğnesini hemde serumunu yapti
Taze_anne97 Bugün öğrendim gebeliğimi doktor herhangi birşey demedi lekelenme normal dedi aşırı kanama olmadığı sürece boşa mı endişeleniyorum bilemedim
aleynaozalpp14 Taze_anne97 hayır lekelenme normal değil kanlı olması daha sıkıntı ama kan değil kahverengiyse onun da hiç olmaması gerekiyor progestan kullan
Taze_anne97 Bugün öğrendim direk kese görüldü 4-5 haftalık dedi eve geldim kahverengi akıntı çoğalmış o normal dedi diye önemsemedim ama forumları okuyunca herkes ilaç kullanmış
zlemceylan Taze_anne97 canım yerleşme olabilir genelde 2-3 gün sürüyor yerleşme. Ama lekelenme normal olmayabilir bazen kanama alanı oluşaniliyor içeride ondan kaynaklı da gelebiliyor. Ama aktif kan kırmızı olarak gelmediği sürece endişelenme ama ihmal da etme. İçeride kalan eski kan gidiyor genelde 🥰