2019taha Cinsiyet belli oldu ama biz doktora söylemeyin dedik parti için kız olursa Maysa erkek olursa Bulut koyacagız sağlıkla gelsin bebişlerimiz sizlerin isimler ne ?
aleynaozalpp14 2019taha canım benim de 15. haftada erkek dendi şu an 18. haftadayız hala erkek değişme olmadı adında kararsız kaldım çağan koymak istiyorum ama eşim alparslan istiyor
Balbebek012 2019taha ayy çok güzel 😍💓 kızım olsa Ece koyacaktım ama erkek bekliyorum adı selim olacak inşallah 🩵🩵🩵
Mavili1480 2019taha Kız olursa asel erkek olursa alparslan ya da yağız kararsısız şuanlık bebeğim kız ama kesin değil 😊
Blueeberryy aleynaozalpp14 bu esler hepmi alparslan ister ya😂 benimkide tutturdu alparslan diye bende goktug olsun istiyodum 😒
aleynaozalpp14 Blueeberryy evet canım ya ben de anlamadım Çağan istiyorum ama beyefendi alparslan olsun diyor çok kafam karıştı bilmiyorum alparslan isminde herkes koydu çağın ismi yeni göktuğ da güzel bir isimmiş
2019taha Blueeberryy benimki de Alparslan istiyor ama talep çok dedim vazgeçti 2024 de en çok tercih edilen isimmiş
Blueeberryy aleynaozalpp14 evet evet gecen senenin populer ismi alparslan bu senede göktug populer 😂 çaganda guzel insallah ikna edersin ben edemedim😂
Almirolie 2019taha senin bebiş erkek bence bulut ismi çok güzel ben çok seviyorum sağlıkla gelsin n ☺️☺️😍
Almirolie 2019taha umarım gönlünüzden ne geçiyorsa o olur 💖💖💖 sadece tahmin kuzum hayırlısı hakkında sağlıkla doğsun minnoş