Guzelanne56 Göğsümde yumru gıbı bısey oldu mastit degılım ama süt kanalım tıkanmış bellıkı, hangı doktor bakar acil doktoru bakar mı ?
Adenmom_ Guzelanne56 merhaba ben de sağım yaparak besledim kızımı hep aynısı başıma geldi ve o yumru ağrı yapıyordu ben duşta çok bastırmadan ovdum daha sonra sıcak havlu koydum ve özellikle o göğsüm den sağım yaptım ilk 5 dakika hiç süt gelmedi sonra sağım yaparken yavaş yavaş o yumruya masaj yaptım meğer tıkanmış kanal açıldı ve o göğsümden 30 ml anca çıkardı 90 ml çıkmıştı
Guzelanne56 deniz_95 hayır bebegım 22 günlük aktıf bı sekılde emzirir gibi sağarak beslıyorum bebegımı,şuan sadece anne sütü alıyor.
deniz_95 Guzelanne56 şimdi benim emzirme dönemi bittikten sonra süt kanallarım tıkandığı için genel cerraha gitmiştim. Ancak emzirme aktifken gidilir mi ya da kadın doğuma mı gidilir net bilemiyorum 182’yi arayarak mastit için hangi doktordan randevu almalıyım derseniz onlar zaten yönlendiriyorlar
Guzelanne56 deniz_95 çok teşekkür ederim ağrıdan duramayınca genel cerrahs gıttım mastıt olmuşum antıbıyotık başladı sureklı sağacaksın dedı iyiki gıtmısım apse olmus
Guzelanne56 Adenmom_ ah çok teşekkür ederım neler yaptım gecmedı benımkı ılerlemıs mastıt olmuşum doktor tedavıye başladı dedıklerınızı yaoacakmısım yıne devam edecegım çok saolun