Yagmurr_krblt 18 haftalık hamileyim doktorum her kontrolde mide böbrek vs hepsinin bilgisini veriyo 20. Haftada detaylı usg giriceksin dedi gerekli mi dedik bir problem yok ama yine de bakılsın tırnaklarına kadar bakılıyor aranızda yaptırmayanlar var mı eşim de gerekli görmüyo hiç bir problem yok herşeyi yolunda Allah korusun bir problem olsa da bu kabulümüz evladımız diyor. Fiyatlar için de silivride yok detaylı ultrason esenyurt altan cebeci için 4800 Çorlu optimed muayene dahil 6 bin dediler.
Duyguceren Yagmurr_krblt ben yaptırdım 2 li testide yaptırmıştım. Detaylıda kalbinde parlaklık gördüler 2 liyi yaptırdın mı dediler evet dedim tamam temiz çıkmış olabilir dediler ben yaptırma taraftarıyım
Ilknur35 Yagmurr_krblt Bence yapılmalı perinatolog gözüyle ayrıntılı 1 saate yakın her şeye bakılıyor evet ‘her haliyle kabulümüz denebilir’ fakat eğer varsa bir sıkıntısı rahatsızlığı vs anne karnında tedavisi mümkün olan durumlar olabilir ya da doğum ekibinin ona göre hazırlanması gibi. İkili tarama güvenilir bir şey değil istemeyen yaptırmaz ama detaylı ultrason çok elzem bence.
Girlmama Yagmurr_krblt bi problem olsa kabulün de kalbi delik olsa ve fark edilmese napıcaksın her şey için geç olsa özel takipliyim doktorum her seferinde ellerine koluna kalbine her şeyine bakıyor ama yine de özel kliniğe detaylıya gittim ve haftaya 30. haftamda tekrar gideceğim beyin gelişimi tamamlanınca hamilelikteki en önemli tarama fetal anomali bana çok saçma geldi önceden de evde doğururmuş kadınlar hastaneye gitmeyip evde doğuralım boşuna para vermemiş oluruz o zaman bu mantıkta
cylnmy Yagmurr_krblt altan cebeciyi çok öneriyorlar. Bence ne olur ne olmaz yaptırın :) Ben de şu an 18.haftama girdim bugun, 3-4 hafta sonra 22.haftalıkken altan beye gidicem
Yagmurr_krblt Duyguceren ikili taramayı bende yaptırdım bir problem yoktu kendi doktoruma da her kontrolümde detaylı bakıyor ama kafam karışık biraz
ipos Ben yaptırdım şahsen bence gerekli, tamam ikilide vs bişey çıksada bi çözüm yok ama bunda tüm organları detaylı tarıyo bazı durumlarda önleyici bişeyler de yapıyolar. Devlet hastanesinde yaptırmıştım ben devlete bakabilirsiniz
Nese21 Yagmurr_krblt yaptırın detayli ultrasonunuzu ikili tarama testinde olmayan farklı hastaliklar anomaliler var mı diye detayli bakım yapiliyor..devlet hastanesi de yapıyor eğer yer bulamazsanız da bulundugunuz sehirdeki üniversite hastanesinden de yaptırabilirsiniz..750 tl civarında bir ücret ödemiştim..şükür ondan da sıkıntı çıkmayınca içim daha rahat devam ettim gebeligime
Yagmurr_krblt Nese21 silivri devlet hastanesinde yok Tekirdağa veya İstanbul içine gitmem gerekiyor ama perinatoloji olarak randevu alamıyorum doktorun sevk vermesi gerekiyormuş ama silivride özel bir doktordan buldum çok şükür.