Ayfersalih28 birdilektut15 evet doktor ilk defa yazdi beklemiyordum çünkü benimde igne gunu saymazsak 7.gun sayarsak 8.gun Rabbım nasip etsin inşallah amin amin 6 aydır deniyorum 🥹🥹bu ay müjdeli haber alırım inşallah Rabbım duami duysun🤲🏻🤲🏻🤲🏻amin amin amin
birdilektut15 Ayfersalih28 inşallah canım bende çok istiyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ☺️ sende pcos var mı
Ayfersalih28 birdilektut15 yok canım hiç sorun yok çok şükür, eşimde varikosel var Galiba biraz ondan olmuyor Sende pcos mu var ,onun için dert etme pcos olanda evlat sahibi oluyor ,sen strese girme sakın ol inşallah ikimizde güzel haber alacağız
birdilektut15 Ayfersalih28 evet canım bende ileri derece pcos var birde ya ben alerji ilacı kullanıyorum benim yoğun egzemam ve kaşıntım varda atarax kullanıyorum yarım alıyorum zaten doktora sormuştum geçen haftalarda sıkı tı olmaz demişti acaba sıkıntı olur mu bi bilgin var mı
Ayfersalih28 birdilektut15 doktor sıkıntı gormediyse sende etme ,Rabbım verdikten sonra her türlü veriyor ilac icsende icmesende dört dörtlük olsanda olmasan da
birdilektut15 Ayfersalih28 çok haklısın canım şeyi hiç duydun mu tam yumurtlama günlerinde bellerine yakı yapıştırıyorlar