Ilk_bebegmm99 Kızlar nişanım geldi belimde adet olacak gibi ağrı var ufak ufak sizce doğum yakın mıdır bundan sonra yaptığınız önerebileceğiniz birşey var mı
bus_ra Ilk_bebegmm99 canın zamanın gelmiş zaten sıcak suyla güzel bir banyonu yap eşyaların hazırda dursun özel hastaneyse doktorunu bilgilendir
Karanfil000 Ilk_bebegmm99 Bende 40+3 deyim herhangi bir belirtim yok doğuma dair İnşallah sizin çok kolay ve sağlıkla geçer
Ilk_bebegmm99 bus_ra bus_ra banyo yaptım canım eşyalarım da hazır arabada sancım yok hiç ama artar mı acaba
Sibelcet Ilk_bebegmm99 evet aşkitom artıyor benimde gece gelmişti sabaha kadar aralıklarla girdi uyudum hatta onun üsyüne sabah doğuma gitmiştim 10 gibi felan 🤣
Drottin Ilk_bebegmm99 Evet nişan geldikten sonra akşamına doğum yapmıştım sancıların yavaş yavaş artacak kasılmalar başlayacak
ikiprensesbebiissss Ilk_bebegmm99 Nisan akşamı doğumun olmuştu nişandan önce de adet ağrıları vardı :))) hayırlısı olsun
Ilk_bebegmm99 ikiprensesbebiissss benim de sadece adet ağrım var sancı gibi değil peki ne zaman gittiniz hastaneye