cerkes46 adatuna normalde bat 10 yada 11 Ocak adet günü yumurtlama olmaz diye biliyorum ki adetlerim düzenlidir yarın kan vericem inşallah
cerkes46 Merveemctgcl rabbim inşallah bekleyen hepimizin yüzünü hayırlı evlat haberleri ile güldürür rabbim eksikliğini gösterip aratmasin
Arasmom_ cerkes46 Evde testim yoktu nasılsa çocuğum olmuyor tedavisiz diye öylesine yapılmış LH testi ile öğrendim Sende hamilesin canım
Eda42_ cerkes46 Yani adet günün bugün yarın ise tekrar yumurtlama değilse inşallah hamileliktir gebelik testi alın yapın merak ettim beni de etiketle güzel pozitif hamileyimmm diye etiket olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🤰🏻
cerkes46 Eda42_ inşallah gebelik testinde bı yaptım silik cizgi ama bozuk gibiydi görev yaptığım yer mahrumiyet bölgesi gibi :) yarın eşimin yanına gidicem inşallah kan vericem yazarım tabiki 🥰🤲
burcum_17 Ela009 canım bnde ovulasyon testi ile öğrenmiştim gittikçe koyulasip 3 gün üst üste yumurtlama görünce gebelik testi yaptım pozitifti en alttaki gebelik testi diğerleri ovulasyon inş seninkide öyledir
Ela009 burcum_17 hayırlı olsun canım ya ben adet oldum ama hiç ağrım yok kanama da yok kahverengi geliyor sürekli
burcum_17 Ela009 Biraz daha bekleyip gebelik testi yapsan en azından netlessin sonra ona göre doktora görünürsün geçen sene skar ektopik gebelik geçirdim 6 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum o zmnda kahverengi akıntım vardı günlerce sürmüştü herşeyi düşünmek lazım
Eda42_ cerkes46 Gözün aydın olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah herşey yolunda gider sağlıklı gebelik oluşur Amin amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻🤲🏻 ayy ne güzel bugün böyle gebelik haberleri almak şükürler olsun ne güzel yaa 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤲🏻🤲🏻
Arasmom_ cerkes46 yas maşallah çok sevindim canım allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sana da güç kuvvet versin hoş geldin mide bulantısı, mide yanması, hazımsızlık 🤣♥️