Ela009 Adetim 12veya 13 ocak elimde gebelik testi yok ovulasyon deniyim dedim nasıl bir koyulukta hamilelik öğreniliyor 🥲
petronix Ela009 Var gibi görünüyor adet yaklaşmış sonuçta yumurtlama olduğunu sanmıyorum kan verin bence
nurdaneg0716 Ela009 canım benim geç döllenme olmuştu yumurtlamam diğer adetime yakındı yani adete yakın da bazen yumurtlama olabiliyor
_Mehtap_mehtap Ela009 Bir iki gün daha test yapın test çizgisi gittikçe koyulaşırsa açılması gerekirken o zaman hamilesinizdir Bende ovulasyon testi ile öğrendim hamile olduğumu Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
2cocukluana_ Ela009 ben de gebeliğimi Lh testi ile öğrendim canım hayırlı olsun gayet koyu çıkmış kan verirsen de hemen çıkar 😌
cauuv1 Ela009 bende ovulasyon böyleyken ögrenmiştim erken gebelik yapın yada kan verin hayırlısı olsun
Ela009 cauuv1 bu şekilde miydi aynı fotoğrafını çekmiş miyfiniz ya bide ben 2 gün önce yaptım bir şey çıkmadı
Asyam4316 nurdaneg0716 benım bu ay öyle oldu normal 10 Ocak adet tarıhım ama benım yumurtam ayın 2 sınde doktora gıttım yumurtan çatlamak üzere dedi yanı adete 6 7 gun kala falan catlamıs oluyor yanı ben suan adet olmadım varsa bıle adetten baya sonra öğrenmiş olacagım
vilanelle 2cocukluana_ peki sizce erken gebelik testi mi daha doğru gösterir gebeliği yoksa bu ovular mı