efgoksen Rabbim bu cuma saatinin hürmetine buradaki tüm kadınların sağlıkla, kolaylıkla kucağını doldursun, evlat hasreti çektirmesin, imtihanlarını kolaylaştırsın🤲🏻 Yazıyı gören hamilelerden de dua bekliyoruzz hanımlar 💞🤲🏻
kumsal__ efgoksen amin inşallah benim gibi bekleyene herkese RABBİM sağlıklı zihatli hayırlı evalt nasip etsin♥️♥️🪷
Gokturkmom_ efgoksen Ben sağlıkla aldım kucağıma oğlumu🙏🏻☺️Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🩵
Ceriko Amin inşallah Allahım isteyen herkesin tez zamanda kucaklarımızı doldursun. Hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin. Gözyaşlarımız mutluluktan olsun 🥹🤍🫶🏼
bereninannesi__ efgoksen aminn inşallah hamileler bir avazda sağlıkla bebişlerini kucağına alsın, isteyenlere rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Maddi sıkıntı çekenlere rabbim hayırlı bol rızıklar, hastalıkla mücadele edenlere acil şifalar nasip etsin amin 💜
babygirl02 efgoksen bende 1 ay sonra aşılama olucam inşallah ilkinde tutar evlat hasreti çeken herkese rabbim nasip etsin inşallah 🤲🏻
efgoksen babygirl02 inşallahh Rabbim kolaylıkla o süreci atlatıp sağlıkla kucağınıza bir evlat almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻