Cimbom Simay1905 Ya bende 25+6 hamileyim normal sezeryan şimdiden kendimi hazırlıyorum ama bana etrafımdakiler sezeryanmi dikisi zor geçer 1 ayda ayağa zor kalkarsin çok agrin olur diyorlar
Simay1905 Cimbom Evet ben cok agri cektim ama bunlar ilk 4 5 gun icindi 10.gunde alisverise gittim bebegim icin tamamen iyiyim suan 18.gun
Lidyasmom Simay1905 Allah bağışlasınn♥️ Birşey soracağım bizimkide ters duruyor 28 haftalığız, seninde mi hep ters duruyordu, dönme ihtimali var mı acaba prensesimin🤷🏼♀️ Doktorum ne derse öyle bir yol izleyeceğim tabii ama merak ediyorum yine de
Simay1905 Lidyasmom Benim tersti 27 lerde sonra duz dondu 30 larda bi ara tekrar ters dondu sonra duzdu 38.haftada ters dondu tekrar . Bebek dondugunde anlayabilirsiniz asiri haraket olur karninizda
Simay1905 JeyranAhadova 50 kiloyla hamile kaldim 66 ile doguma gittim eve geldigim gun 61 dim. Suan 55 im ama henuz korse kullanmadim. Yani eski kiloma donerim diye tahmin ediyorum
Simay1905 King_Ebeveyn Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ❤ Evet amaaksi durumlarda 38 hafta olunca doktorlar bekleme taraftari degil sanirim
Lidyasmom Tugba_coskun35 Benim bebişte ters duruyor bi süredir 28 haftalığız, Bebekte sıkıntı olduğunu göstermiyor dimi bu durum birden içime kurt düştü
Simay1905 Lidyasmom hayir herhangi bir sikinti yok ters olusu onun o pozisyonda daha rahat olmasi saglikla ilgili birsey degil
Tugba_coskun35 Lidyasmom yok canim bir sknti yok.benim ilk hamileligimde boyleydi bi sorun yoktu bunda da yok 😊belki doner ama senin erken daha.
Simay1905 Cimbom hayir oyle olsaydi ben ölmüstüm ozaman😁 Cok nazliyimdir da🙄 . Yok yani korkma dayanilmayacak degil
Burcum91 Berilikom canim benmde haftaya carsamba 38 oluyi doktorum 20 subattansezeryana alicam dedi ozmanda 40 haftalik olucak bi mani cikmassa tabiki ama duzgun giderse hersey durmasi daha iyi ama bebegin karnimizda faha saglikli oluo dogduqunda solunim sikintisi olmio herseyi tamamen gelisio bence durabildiqin kadar dur bende agirlastim cok inan ki
bravo61 NaimeYilmaz benim babamlar 15 kardeş muhtemelen hepsi evde doğdu yani belki ebe bile yoktur doğumlarında yani bi tane bilen vardır köyde o gelip doğurtuyordur. Hepside sağlıklı doğdu yani hiç kayıp vs yok😅 Sağlıklı alakalı sıkıntıda olcanı sanmam ya bizimkiler çatır çutur doğurmul büyüklerimiz yami bazen diyorum bu doğum olayını biz mi büyütüyoruz 😅😅