ebruca52 Kızlar kontrole gitmem lazım hala bi doktor bulamadım yardımcı olur musunuz? Gidip memnun kaldığınız doktorlar var mı?
ummuhanpolat12 ebruca52 bende biraz araştırdım ümraniye eğitim araştırma baya tavsiye edilmiş siz neden devleti tercih ediyosunuz
Querencia ebruca52 kesinlikle Doğuş Hoca, diğer hocalar da çok iyiler fakat içimi en rahatlatan Doğuş Hoca oldu
mamaofgirls ebruca52 Fethiye hanım var ben de ilk ona gitmiştim devlette memnunda kaldım güzel ilgilendi şimdi tekrar yine bende ona randevu alacağım
ummuhanpolat12 Cansu_22_25 doktor olarak özellikle şuna gidin diye bi tavsiyede bulunan görmedim henüz ama hastaneyi önerenleri gördüm bende ilk muayenemi olucam haftaya cumaya randevu aldım
ummuhanpolat12 Cansu_22_25 nuran can randevu aldığım doktor kimse özellikle birini önermeyince artık deneyerek bulucam doğru doktoru
Bsbk ummuhanpolat12 bnde aynı doktora randevu aldım bi yıl önce pcosdan dolayı gitmiştim iyi bir doktordu haftaya cuma günü de gebelik için gidicem
Merveaslann ummuhanpolat12 İbrahim kaleye gidiyorum doğumumu Ümraniye devlette yapacağım ve doktor gerçekten özel doktoru gibi herşeyinld tek tek ilgileniyor seni dinliyor ve çok yardımcı oluyor tavsiye ederim
zmz5857 ummuhanpolat12 merhaba randevunuza gittiniz mi ilk izleniminiz nasıldı bende az önce Nuran hanıma aldım umarım iyiliklerle karşılaşırız
ebruca52 Melek3675 Randevu bulunmuyor kiii🥺🥺🥺Aldığım randevuda da gebeler randevu almasın yazıyor. Gebe baktığı günler de dolu… O yüzden başka doktora gidip devlette, bende sizin gibi doğumu afiyet hastanesi düşünüyorum