aksakallardan bu test bugünün testi, adetten 15 gün geçti hala yok gibi ne dersiniz? Geçen ay ayın 12sinde adetten sonra 15.ci gün görmüşüm yumurtlamayı. 2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum bu ay koyulaşma olmadı hala kaçırdım mi diye düşünüyorum 🥲
vilanelle aksakallardan bu testin control çizgisi de belirgin değil, ikisi aynı görünüyor ben olsam tekrar yapardım
aksakallardan Smanr hala pik göremedim yani bende geç yumurtlama adeti de geciktirir galiba değil mi?
2cocukluana_ Smanr adetimin bittiği ertesi gün pik gördüm canım normalde 12 14. Günlerde arardım yumurtlamayı ama adetimden hemen sonra oldu ve ovulasyon testini ilk kullandığımda hamile kaldım 6 ay denemiştik öncesinde 7.ayda gebelik oldu
Sarimmsi @Smanr Bende laboquick kullanıyorum öncekiler aynı öyle silikti iki gündür koyulaşma gördüm. Her gün saat 2-3 arası yapıyorum testi. bugün 12. Günüm. Yapmaya devam et bakalım görceksin inşallah
Smanr Sarimmsi o zaman bu testler bir anda koyulaşıyor beklemeye devam edeyim bir kaç kişi bozuk dedi ama siz böyle diyorsanız doğrudur çünkü kullanmışsınız