Zeynep1401 E bebek şubat indirimleri oluyor mu bilgisi olan varmı etrafımda alışveriş için şubatı bekle diyen çok oldu. Şubatı bekleyenler varmi toplu alışveriş için?
smyr18ysf Zeynep1401 tabi şubatta çok güzel indirimler oluyor. Ama beşik için falan beklemeyin bence ben indirime giren beşikleri pek kullanışlı bulmuyorum ama tabi herkesin beklentisi farklı
myangelson Zeynep1401 öyleyse bende Şubat’ı bekleyeyim 😅😅😅 tabi birazcık geç gibi olacak ama Şubat başında 34 haftalık oluyor bilemedim şuan 😅
newmommmyy2 Zeynep1401 evet yalandan değil gerçekten indirim oluyor hemde her üründe birçok şeyi çok ucuza alabilirsiniz zaten şubata bişey kalmadı bencede bekleyin almak için ama tabi hızlı olmak gerek stok kalmıyor çoğu şeyde
Zeynep1401 smyr18ysf beşik ve bebek arabasini aldık ama odası alınacak ve diğer geriye kalan eşyaları alicaz
Zeynep1401 newmommmyy2 evet özellikle online da stok kalmıyor phlilips avent emzik ve biberon setini takip ediyorum indirime girer girmez stok tükeniyor mesela
C-z-M-d Zeynep1401 geç kalmayacaksanız bekleyin. Çünkü güzel indirim oluyor. Bütün ürünler birden indirime girmiyor. Belli zaman aralıklarıyla farklı farklı ürünler , markalar inidirime giriyor.
myangelson Zeynep1401 olmaz ya bende 32. Haftamda alışveriş yaparım diyordum da internetten alacağım hep köydeyim şuan kargolar birazcık geç gelebiliyor o sebeple 34 e bırakamam 😅😅
myangelson Alisde ben bekleyemem sanırım ya internetten alacağım köydeyim şuan ailelerde kalıyorum kim bilir ne zaman gelecek kargolar erken doğum riskim olmasa sıkıntı yok da serklajliyim erken doğum riskim var o sebeple o kadar da ileriye bırakamam 😂😂😂