dilekaytc İlk 5+2yken doktora gittim 5+5 çıktı şuan 9haftalık olması gerek ama doktor 7+3 dedi kalp atışını duyduk adetime göre 8+4 olması lazım zaten geç döllenmiştir dedi gelişim geriliği falan olabilir mi Teşekkürler
myangelson dilekaytc geç döllenme gelişim geriliği olmuyor merak etmeyin benim de 12 haftalık olması gerekirken 4 haftalık çıkmıştı gittiğim doktorlar da çok şaşırmıştı bu kadar geç döllenme görmemiştik diye 😅 kendileri tarih veriyor genelde. Şuan 30+2 haftalık olduk 🌸
Bebisannis dilekaytc bizde 7 hafta olması gerekirken 6 hafta çıktık 🥲 geç döllenme dedi 3 hafta sonra adet tarihimi tekrar ayarlayacakmış 🥹 geriden gelmesi ilk haftalar için geçerli değil 2. 3. Trimester olabiliyor
Edizhr myangelson canım benimde 30 yumurtalama 31 çatlama 3 günü değerlendirdik Dr ne zaman gitsem ki farklı testlerde pozitifi gördüm yumurtlama da geç oldu benim 2 haftalık falan varmıdır ki bilemedim
myangelson Edizhr önce kan verin 2 günde 1 takip yapın duruma göre doktora gidersiniz daha sonra. Kan verdiniz mi hiç ?
Edizhr myangelson yok canım sağlık ocakları grevdeymis bende test yaptım her gün bir tık koyulaşti bugün daha da koyu çıktı
myangelson Edizhr gittiniz mi sağlık ocağına? Bizimkinde doktor var mesela çalışıyorlar bazı yerlerde çalışıyor doktorlar
myangelson Edizhr bende öyle sanıyordum ama bazı yerlerde yokmuş 🥲 babam gitti ilaç yazdırmak için hem de açık mi diye bakarım dedi açıkmış bende Çarşamba günü gittim kan falan verdim gebe izlem yaptırdım