Busra_12358 Kızlar gebelik takibi için hangi hastahaneye gidiyorsunuz fiyatlar ne hangi doktordan memnunsunuz
MhysaTheGreat Busra_12358 Medicana Sultan hanıma takipliyim aralıkta 1690 tl olmuştu muayene ücreti bu ay sonu tekrar gideceğim zam olmuşsa haber ederim 😂 ben çok memnunum Sultan hanımın ilgisi yaklaşımı bilgilendirmesi çok iyi çok da tecrübeli bir doktor tavsiye ederim imkanınız varsa. Numunede de Esra hanım var çok iyi bir doktor ebe arkadaşım önermişti 2 defa ona da muayene oldum memnun kaldım yoğunluğuna rağmen sizi gerçekten dinleyen ilgilenen bir doktor
sehnazz000 Busra_12358 Medicana Nadir hocaya gidiyorum ilk çocuğumdan beri aynı doktora gidiyorum çünkü BANA GÖRE ÇOK İYİ BİR DOKTOR Bizim indirimle beraber 1500 muayene ücreti Şuan tek sıkıntı doğum ücreti
58ee Üniversiteye gidiyorum 560 tl şuan muane ücreti özlem hocaya takipliyim bebek gibi ilgileniyor 🥰 arada da numune de levent bey var mesai dısıda calısıyor mesai dısı olunca eş de alıyor içeri 4-6 arası akşam onun ilgilenmesi de ayrı güzel
58ee Busra_12358 evet numuneye geçti tekrardan mhrsden randevu bulunmuyor ama 4 den sonra genelde mesai dısı orda kendısı
ozlemsndl1 duygu1111 bende begüme gidiyorum sıra çok bekletiyor özel takipli olmama rağmen. Değiştirmek istiyorum ama baştan beri ona gittiğim için kararsızım :(
Busra_12358 MhysaTheGreat bende sultan hanım.takipliyim canım ama değişmek istiyorum fiyatlar çok uçtu imkanım var ama sıkıntılı hamilelik yasamadigim için o fiyatı vermek istemiyorum
MhysaTheGreat Busra_12358 üniversite falan nasıldır bilmiyorum ama Sultan hanımdan sonra oralara gidince insan bi sarsılıyor😅 inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz 🌸
SEVGiLiAnnesevgi Busra_12358 bende üniversitede Nazan hanıma gidiyorum evet prof ve aşırı eğlenceli bir bayan çok seviyorum ben 🤍 tek tek ilgileniyor eşinle birlikte giriyorsun zaten öyle süre sorunu yok muane tamamen bebek ve anne rahatına göre şekil alıyor içeri başka hasta alıp diğerini germiyor
Sibell58 SEVGiLiAnnesevgi normal doğum mj yapacaksınız bana bugün burda olmazsam doğumuna gelemem nöbetçi doktor ebe girer dedi öyle mioluyor acaba 2 gidişim ve özel takipli değilsin dedi
Burcutku SEVGiLiAnnesevgi merhaba Nazan hanım ultrosan sırasında karından mı bakıyor cvp verırsenız çok sevınırım
suzanszr1 SEVGiLiAnnesevgi nazan hanım eşleri de alıyor öyle miii ilk defa gideceğim öğrendiğim iyi oldu🥰
Smyyeeras Bende Nazan hocaya gidiyorum üniversitede çok memnunum, doğum fiyatlarını sordunuz mu hiç bilginiz var mı ?
Irem5858 sehnazz000 canım merhaba ben devlet takipliyim cinsiyet için gitsem sadece iyi karşılayıp bakarmı tek seferlik