Alisde babyiscoming_ bas asagi duruyor bebek ama goguslerim cok iri aracaba diyorum omy baski yapiyor gercekten soluma dondugum an nefes almam yavasliyor anlayamadım bende
Ftmnnr babyiscoming_ gece 3-4 artık yorgunluktan bayilinca uyuyorum yoksa bı pozisyon malesef yok Allah ne verdiyse pozisyonu var 😂
myangelson babyiscoming_ inşallah 😅 ağrısız hayat nasıl bir hayattı acaba diye düşünüyorum bazen sanki 7 ay önce normal değilmişim de 7 yıldır hamileymisim gibi 😂😂
babyiscoming_ myangelson bende öyle tüm seneyi hamile geçirmişim gibi hissediyorum😂😂 yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş biz hamile girdik hadi hakkımızda hayırlısı🤣🤣🤣🤣
rumikaa babyiscoming_ ay gerçekten öyle hangi tarafa yatsam ordan tekme yiyorum yada iyice toplanıyor eşim korkuyor sırt üstü yatmamı bekliyor 😂 sırt üstü de belim ağrıyor uykunun tadı yok yani
babyiscoming_ mervemom24 bende günde 2ye çıkarmak istedim ama doktorum müsade etmedi ya 1 tane devam dedi
Brgmde babyiscoming_ sağa yatınca bendede sürekli vuruyor mecbur sola geçiyorum gece uyandığımda kendimi maalesef sırt üstübuluyorum düzeltigorm hemen 33.5 deyiz
babyiscoming_ Brgmde aynı benden bahsettinnn🫣 sonra sırt üstü uyanınca vicdan muhasebesi bebeğime zarar mı veriyorum diye ama istemsiz oluyor yaa
Sundus_0 babyiscoming_ o bacak krampları magnezyum eksikliğinden mi oluyor benim daha yeni başladı gece çok fena uykudan uyandırdı dediğin gibi ağlayacak oldum 30+5 ten selaamm