babyiscoming_ Kızlar ben 33.haftadayım sağa yatıyorum bebek sağa toplanıyor, sola yatıyorum sola toplanıyor. Sağıma yatınca sürekli vuruyor zaten geceleri hiç uyuyamaz oldum. Sırt üstü de yatamıyorum. Sizler nasıl yatıyorsunuz
MiracAlpinveUmutunAnnesi babyiscoming_ 35 haftalığım rahat uyuyamıyorum diyebilirim 😂 Sağa yatıyorum sağda sola yatıyorum solda tekmeleri özellikle geceleri böyle yani Daha doğmadan anlaşıldı nasıl olacakları 😂
Womanmom15 babyiscoming_ ben 30.haftadayim sağ da daha rahat ediyorum yastığımi yüksek tutuyorum iyi oluyor telefonla vakit gecirirken sırt üstü uzaniyorum yastığıni yüksek tutmayi dene bence
mahirsmom babyiscoming_ tam yazdığınız gibi aynı şekildeyim 😅 ne tarafa yatsam o tarafa toplanıyor veya tekmeliyor zor bela sabahı ediyoruz bir aydır yarım yamalak uykuyla dolanıyorum
babyiscoming_ MiracAlpinveUmutunAnnesi benimde öyle ya uyutmuyor şimdiden bide son zamanların rahat uykunun tadını çıkar diyorlarr ya deli oluyorum 😂
mahirsmom babyiscoming_ değil mi zaten doğunca uyuyamayacağız yavrum bırak da şimdi biraz uyuyalım 😅 şaka bir yana gece de olsa o hareket edince o kadar mutlu oluyorum ki durup onunla oynuyorum uykusuzluk falan hiç aklıma gelmiyor hemen gülümsüyorum🥹
Gul76 babyiscoming_ vslla 37+3teyim sağa sola sirt üstü her şekil buluyorum kendimj surt üstü yatmak istemiyorum çocuk için iyi değilmiş ama bazen öyle yatiyo buluyorum kendimi
babyiscoming_ Gul76 bende öyle bazen sırt üstü uyanmış oluyorum hamile yastığı ile yatıyorum bide ama uyku esnasında istemsiz yatıyorum öyle uyanınca vicdan azabı çekiyorum sonra
myangelson babyiscoming_ hamile yastığı kullanıyorum ama yine de geceleri rahat uyuyamıyorum ya 30+2 haftaligiz. Biraz ağrı oluyor ne tarafa yatsam 🤷🏻♀️ bazen sırtüstü uyumuş buluyorum kendimi o da karnimda kasılma gibi birşey yapıyor bebek rahatsız oluyor sanırım hemen uyanıp dönüyorum 🥲 ama uykular şimdiden haram oldu sonrasını düşünemiyorum 😅😅
babyiscoming_ myangelson +1 hamile yastığı falan fayda etmiyor. Bir de ağrılar çok arttı magnezyum içip yatıyorum ona rağmen tık demiyor. Tam dalmış gibi oluyorumm Bebek sağ olsun vurarak uyandırıyor. Hayat bizi şimdiden uykusuzluğa hazırlıyor sanırım 😂
richgirl10 myangelson 30+2 aynı şekilde sağa yatsam vuruyor, sola yatsam solum uyuşuyor 😂 ay sinirlerim bozuldu.
irmik85 Ben de 31 haftalığım. Nefes alamıyorum yatarken. Oğlum da sürekli hareketli. Doğduktan sonra sakinlicekler annelerini üzmeyecekler öyle düşünelim 😅 Uykusuz geceler devam ediyor bizde de. Hareketlerini hissetmek bütün yorgunluğumu alıyor 🥰
Almira_ babyiscoming_ 38 haftqligm. Bebeğin başı aşağıda ayakları sağda o yüzden sağa yatarken çok rahat ediyorum. Sola yatınca bebeğin poposu ve cigerlerime.ve mideme dogru düşüp baskı yapıyor ama hamile.yastigini midemin olduğu kısmaa Altan yerlestirince bebek aşağı doğru düşmüyor bu yüzden rahat ediyorum. Oldu ki yine de düşüp nefes almamı engellerse sağa dönüyorum toparliyo kendini sonra tekrardan sola dönüyorum uyuyorum. Özellikle sol tarafa yatmaya önem veriyorum. Çünkü bebegimin sırtı solda o da rahat eder diye düşünüyorum. Bazen kendimi.sirtusyu yatarken buluyorum çünkü çok rahat ediyorum o şekilde ama bebiş için iyi değil o yüzden hemen sola dönüyorm yine
babyiscoming_ Almira_ benim başı aşağıda. Sırtı sağda bacakları solda. Ama ne tarafa yatarsam oraya toplanıyor yavrum. Sağa döndüğümde özellikle çok fazla vuruyor sağıma. Soluma da vuruyor aynı şekilde. Öyle böyle doğurcaz artık az kaldı😂
myangelson babyiscoming_ ayyy bende magnezyum kullanıyorum ama tahlil yaptırmıştım sağlık ocağında doktor baktı magnezyumun düşük sana çok ağrı kramp yapar dedi dedim yapıyor zaten 🥴 ay geçen akşam beni bir uyandırdı çok korktum karnım öyle bir sarsıldı ki dedim napiyorsun içerde cocugum 😅😅 eşim diyor şimdiden hazırlıyor seni uykusuzluğa diye 😂