Almira_ Merhabalar kızlar. 38+0 haftalık bir prensesim var. Boyu 53 cm kilosu 3522 gram çıktı. Şekerim vs yok. Normalde ince kemikli ve fitim. Babası uzun boylu iri kemikli ama fittir. Bebeğin kilosu biraz fazla geldi sanki. Doktor normal doğum olacak dedi ama 40. Haftayı beklese 4 kg olmuş olacak bebek. Haftasıyla uyumlu bir bebek bu arada ama sizlerde durum ne. Bu haftada bu kiloda olup doğumu kaç kg la yaptınız?
ayseheyecanli Almira_ bende 38+2 yarın gidicem bakalım kaç olmuş benimkinin suyu çok o önlüyomuş kilo almasını almasın da zaten dedi doktor 🌝
aslaninannesi7 Almira_ tam 37 haftalık olduk bugün ve kontrolümüz vardı 4100 gram 52 cm olmuş haftaya sezeryan olacağım nasipse kilosundan dolayı riskli olabilir dedi doktorum o yüzden bu kararı aldım. Şekerim yok. Bende eşim de iri yapılı uzun boylu insanlarız genetik olabilirmiş. Almira_
Almira_ Karabiber123 AA sizinki daha fazla haftasına göre. Peki doktor bir şey dedi mi kilosuyla ilgili?
Karabiber123 Almira_ hayur sadece 1 hafta kadar önde gittiği söylendi şekerime bakilmisti zaten şekerde çıkmadı
tardis 37+2de 3600 çıktı kilosu bizim de, normali beklersek sorun olacağını söyledi doktor ama sezaryen olacak zaten baş ölçüsü yüzünden
Almira_ tardis bana doktorum normal olacak unutma dedi ama kilo fazla geldi bilemedim ki nasıl olur. Bir de ilk doğumum olcak. Yani bir tık daha zor olabor zaten
tardis Almira_ çatınız da uygunsa bebek kilosundan korkmayın bence normal olma ihtimali olması güzel bi şey, ultrason kilo ölçümleri tam olarak birebir doğru olmayabiliyormuş çünkü
Almira_ tardis çatı muayenesi de yapmadı. Doğum anında da yapılabiliyormuş bazen..öyle yaoacak sanırım
EnesBusraGoktug 37+3te 3200 dü yarın 38olscaz kontrolümüz var bakalım kaç oldu Çarşamba günü de doğumum var 🥹
Almira_ ayseheyecanli benim de suyum hep fazlaydı. Geçen hafta düzene girdi şükür. Sınırlar içinde artık. Şeker ölçümleri vs yapmıştım normaldi. Yine de meyve ve tatliyi sınırladim. Suyun yüksekliğinin çok fazla bilinmeyen sebebi de var maalesef
_iremmm 38+2 yiz daha bugün kontrolümüz vardı 3800 olmuş bebek ve çarşamba günü alıcaz dedi heyecanlıyım ilk gebeliğim 🥹
ayseheyecanli _iremmm ay bana da çarşamba dedi üstelik benimki 3.500 daha sizinki biraz daha tombij 38+4 deyim cumartesi aşağıdan muayneyle uyarı yaptı dr çok kan geldi 1 cm açıklık yarattım devamını evde hareketlerle sağla dedi bakalım çarşamba ne söyleyecek
Assenas Bizim de dün ravdevumuz vardı, 3550 53 cm dedi 38+0 olduk bu gün 🥹 hep vajinal istedim, ama oğlum makat gelişli olduğu için salı günü sezaryen tarihi verecek dr 20 si gibi alırız demişti ama ben büyük ihtimalle kova olması için 21 i isteyeceğim 😂
Almira_ Assenas aaa nerdeyse aynı benim kızımla. Ama.benm Bebek baş geliş şükür. Ben de kova burcu istiyorum. 😬😬😬😬
ayseheyecanli Almira_ suyunu düşürebileni de ilk kez duydum tebrik ederim valla ben naptıysam düşmedi düşüren de duymadım
Assenas Almira_ çok bişey kalmadı 10 gün daha dayansan yeter kova için tut kendini anacım 😂😂 bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻❤️