Fulya_6 MujganisMom ya bende ondan korktum kalite düşer falan diye ama bir anda yumurtlamam oldu 😄 normalde kaç aydır hep Silik olurdu
MujganisMom Fulya_6 İşte olduğu zaman sonuna kadar değerlendireceksin. 😄 İşte bu planlamalarımızın hepsi bahane aslında Allah ol deyince her şey oluyor. İstersen yapmadığımız bir şey kalmasın yine olmuyor yani ben kendimde yaşadım bizzat.
Fulya_6 MujganisMom valla şaşkınım ama ya. 13. Günde yumurtlamam oluyormuş meğer 😄 şimdi beklemedeyiz. Normalde buraya ve diğer adet takip uygulamalarina girmek istemiyordum aklıma gelmesin diye ama yine dayanamadım. Forumda falan takılıyorum. Aklıma gelmemesi lazım🥹
Elifjkl MujganisMom evet ve aşılama yaptırdım inşallah tutar hepinize hep dua ediyorum rabbim kabul eylesinn
MujganisMom Nazli59 Ayy amin inşallah belirtilerimin falan hep burda paylaşalım sabırsızlıkla bekliyorum ya. 😍🥹
MujganisMom Elifjkl Amin Allah razı olsun bende size dua edeceğim bu arada aklınızda bulunsun kızlar çatlama olduğu zaman değerlendirdikten sonra bol bol havuç tüketin. 🧡
Nazli59 Kızlar peki BAT 26 olanlar ne zaman test yapıyoruz :)) Ayın 20 sinde yapsak sonuç alır mıyız dersiniz? @MujganisMom
MujganisMom Nazli59 Yumurtlama ve ilişki zamanımıza bağlı bence üzerinden 12 14 gün geçtiyse sonuç verir. 🧡
Fatmanurr94 Benim kan sonucum gelmis, negativ yaziyor ama adetime daha 8 gün var. Bilemedim, olsa cikarmiydi, yada erken mi yaptim. Gercenten yok mu anlamadim🥺 Hayirlisii
MujganisMom Fatmanurr94 Hiç üzülmeyin her şey olabilir hazırlıklı olalım yine de daha bir hafta varmış bence biraz erken olmuş Allah’tan ümit kesilmez canım benim. 🧡
Nazli59 MujganisMom erken gebelik testlerinde 6 gün önce sonuç verir falan yazıyor ya ondan dedim bugünü mesela pik gördüm 10 gün sonraya denk geliyor test zamanı çıkar mı acaba
MujganisMom Fulya_6 Valla bende bu zamana kadar iyi dayandım kaldı 12 gün bundan sonra gerçekten zaman geçmez bana hep böyle oluyor bu vakitlere gelince tıkanıyorum ben bugün de durduk yere doldum içim daraldı ağladım.
Fulya_6 MujganisMom benimde bugün canım çok sıkkındı ya dokunsalar ağlayacaktım zor tuttum. Tahmini 11/12 kaldı benimde bakalım
MujganisMom Fulya_6 Bakalım yeni bir gün bizi bekliyor hemen güzel geçer inşallah sayılı zamanlar kaldı böyle bende karnımı dolu gibi hissediyorum ya afedersin gaz var dünden beri. Acaba yumurtlama evresindeyim ya o yüzden mi oluyor.
MujganisMom Fulya_6 Bende bir rüya gördüm e nabızdan giriyorum beta hcg 1032 çıkıyor diyorum ki bu benim sonucum olamaz sonra kafama dank ediyor yok artık hamileyim falan diyorum.😄Hep kafamıza takmaktan ya gerçekten nasıl baş edeceğiz bilmiyorum yani.
MujganisMom Fulya_6 Ay inşallah gerçekten hamile oluruz bu ay ya off. 🥹Bu yaşadıklarımız inşallah gerçek belirtilerdir.