babyiscomings MujganisMom 6 gün kala bu gün yaptım tekrar negatif bakalım artık adete yaklaşınca yaparım
Guzelgunlerrr MujganisMom aynıyız canım gerçekten benim bat 20 de ben geç yumurtladığım için cuma günü yapacağım cuma günü 12. Gün oluyor yumurtlamadan sonra kesin sonuç için
MujganisMom Guzelgunlerrr Hmm aynen ya bende yumurtlamaya göre yapayım diyorum yarın 11. Gün olacak varsa da silik bile çıkar herhalde ya.
ozlem_2727 GEBES3 ya gerçektrn 10 gn nasıl dayana biliyorlar ben regl günüm gelince hemen test almalıyım o da en sabırlı halim o 🤣🤣🤣
MujganisMom Guzelgunlerrr Ay valla diyorum ya hep beklerim normalde de ama bu ay o belirtilerden sonra bir de burda konuşuyoruz ya herkes belirtisinde yazıyor sonra pozitif çıkıyor falan bir ümitlendim heyecanlandım. 😄 O yüzden duramıyorum şuan. 😄 Zaten yapsam benimde cuma yapmam lazım adet olmazsam çünkü ben durduk yere iki aydır gecikme yaşıyorum hep üçüncü günü oldum o yüzden dördüncü güne kadar ümitlenmeyeceğim ya. Ama yine olmadı gibi.
Qwert2211 MujganisMom benımde bat 22 canım bekleyeceğim bekleyebildiğim kadar. Sana tavsiyem hiç belirti gözlemleme. 5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz 2.yi ama olmuyor. Bir kere boş gebelik geçirdim sadece bu 5 yıl ıcınde. Reglim yeri geldi 15 gün gecikti tüm hamilelik beliritileri var dıyorum geç döllenmedir diyorum ama hep hüsran. En güzel 2 3 gün beklemek öyle test yapmak . İlk defa bu sefer ben sabretmek istiyorum
Guzelgunlerrr MujganisMom bende de hep belirti yaşamıştım bu zamana kadar ama sadece kasık ağrısı var ya diyorum bu ay olmadı herhalde benimde canım sıkkın sonra diyorum geçen aylarda belirtin olduda ne oldu aman valla şu hafta hayırlı haberlerle geçseydi bi an önce
MujganisMom Qwert2211 Valla haklısın fakat bende ilk defa bu kadar sabırsızım ya bilmiyorum çok fazla belirti yaşadım diğer aylarda ama hepsi yalancıydı kendimi çok kaptırmıştım ama bu sefer ne bileyim içimde farklı bir his va bir de böyle bel altı ağrı falan olunca ilk defa oldu dedim var mı acaba.
Qwert2211 MujganisMom inşallah vardır inşallah hislerinde yanılmazsın canım. Bende hsg çekildim 3 ay önce okadar umutluydum ki özellikle geçen ay bi hafta da gecikmem olunca kesin dedim ama olmadı kuzum . Ümitlenip regl olmak daha da kötü oluyor . Keşke sürpriz olsa çıksa gelse bi anda 🤗
idid9393 MujganisMom benim de uygulamada bat 22 gösteriyor 18 inde yaptım predictor, negwtif verdi, ilk idrarla da yapmadım su içmiştim biraz 3. İdrarla yaptım, erken mi yaptım acaba
MujganisMom idid9393 Biraz erken olmuş bence şuan bana bile ovulasyon testine daha 11 gün oldu bende yarın yapmayı düşünüyorum. 🤲🏻
MujganisMom Qwert2211 Ayy keşke ya nerde o günler gerçekten beklemek çok zor. Tüpleriniz açıkmış demek ki o yüzden işe yaramamış. Hayırlısı olsun hakkımızda gerçekten inşallah kısa zamanda hepimiz evlak sahibi oluruz.
Qwert2211 MujganisMom Ewet canım tüpler açık dedi doktor bana da . Hayıt macunu kullanmaya başladım ben bu ay belki vesile olur araştır istersen
MujganisMom Qwert2211 Aynen onu da duymuştum da hiç kullanmak nasip olmadı bende valla rahim filminden ümitliyim hiçbir sıkıntı yok çok şükür bir şey çıkmadı.
Qwert2211 MujganisMom ben dayanamadım sabah test yaptım gene negatif canım . Yarım regl günüm yine olmadı . Var mı yok mu diye kendimi 2 gündür yıpratıyordum. Negatifi görünce birkaç saat yine düştüm ama kalktım önümüzdeki aylara inşallah en azından olmadığını biliyorum üzgünüm 🥹
MujganisMom Guzelgunlerrr Ay gerçekten öyle yaşadıklarımı birebir anlatıyorsunuz ya ne yapacaksak böyle gerçekten.
MujganisMom Guzelgunlerrr Geriye dönüp bu yazdıklarımıza baktım da hayal gibi ya ben ne zaman bu duyguları yaşayacağım acaba. 🥺
babyiscomings Kızlar benim yarın doktor randevum var varsa eğer baksak gözükür mü bişeyler sizce adetim 23-25 aralık