MujganisMom ozlem_2727 Gerçekten öyle bir senedir başa çıkamadım ben ya bu saatten sonra da başa çıkacağımı sanmıyorum hep böyle devam edecek kesin elimde olmuyor çünkü.
MujganisMom Cimcime30 İnşallah bu belirtiler bebiş belirtisidir ya bende olmuyor sizde olsun artık. 🤲🏻
Fulya_6 MujganisMom ya günlerini kacirmis olabilirim. Bir kaç gün yapamamıştım. Bir de minik kist vardı bende
MujganisMom babyiscomings Test yaptınız mı yapmadıysanız ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz benim bat 22 ama 20’sinde test yapsam her şey belli olur herhalde ama çok kararsızım ya yine tek çizgiyi göreceğim diye.
babyiscomings MujganisMom ben 10 gün kala ve 8 gün kala yani bu gün yaptım çıkmadı canım 6 gün kala yapçam tekrar sonra 3 gün kala ve adet günü ama inşallah 6 gün kala çıkar
idid9393 MujganisMom benim de uygulamada bat 22 gösteriyor 18 inde yaptım predictor, negwtif verdi, ilk idrarla da yapmadım su içmiştim biraz 3. İdrarla yaptım, erken mi yaptım acaba
MujganisMom ozlem_2727 O yüzden milletin dediğine göree hiç olmayacak herhalde düşünmeyin diyorlar ya.
ozlem_2727 MujganisMom ya işte millet de biliyor elde değil ama başka çaresi de yok resmen iki ucu deynek hesabı
MujganisMom Fulya_6 Kisti hiç kafanıza takmayın arkadaşımda da vardı hamile kaldı hemen yani. Doktora da sordu gebeliğe de engel değilmiş bebek yerleştiği zaman da bir sıkıntı vermiyormuş.
Fulya_6 MujganisMom aynen onu başta kafaya takmıştım ama suan düşünmüyorum bile. Hatta geçen ay ki adetle beraber gitmiştir diye düşünüyorum (öyle bir şey duymuştum)
MujganisMom Busra779 Valla bende böyle akşamları bulantı oluyor ama hamileliğe yormalı mıyım bilmiyorum hiç hamilelik olarak aklıma gelmedi bu belirti yani. Bir de akıntım hiç yok ilk defa adet yaklaşırken çok olurdu bu sefer hiç yok.
Busra779 MujganisMom hiç bilmiyorum canım psikolojik mi acaba.benim de kaç gündür Az az akıntı var.bugün de ilk kez çamaşıra gelecek kadar oldu normalde o kadar da olmuyordu.ama bilmiyorum heves etmek de istemiyorum diyorum yaptım işte test yok olsa çıkardı diyorum ama bakalım
Guzelgunlerrr MujganisMom ay bendede hiç akıntı yok nasıl akıntım olurdu internettw falan okuyorum akıntı hamilelik belirtisi diyor ama benim normal hayattada olurdu ama adet yaklaşırken ve yumurtlama zamanı çok olurdu 4-5 gündür hiç bir akıntı yok şaştım kaldım