Jasmine2426 Kızlar karpuz olduk 🍉 Siz ne durumdasınız ✨🫶bende hafif sancılar var açılma 1 cm beklemedeyiz 40 dan sonra suni sancı diyorlar suni sancı istemiyorum🥲 Bebiş 5 gün önce 3.150 grdı 👼
Zeyzeyy- Jasmine2426 39+6 dayım son 1 diyor ama gelmeye niyeti yok kızımın 🥹 adet ağrıları gibi ağrılarım var sadece doktor 41 e kadar yolu var dedi bakalım 🫠
BusRaa20 Jasmine2426 pazartesi 40 haftalık oluyoruz bebek kilo almadığı için doktorum suni sancıyla pazartesi doğumu başlatalım dedi ikinci doğumu olacak ilkinde de suni sancıyla yapmıştım şuan çok korkuyorum 🙄
Esra1999 Jasmine2426 40+ 1 😔 hala tık yok çok kafama takıyorum ne zaman doğurucam diye 41 kadar beklicez diyo doktor olmadı suni sanı verilecek miş ilk hamileliğim yapmadığım egzersiz kalmadı tık yok
S_ysmn LionsMom niye kız. 39+2 deyim. Bütün sene hamileyim sanki rahatlamak istiyorum. Allah’ın izniyle sağlıkla
BusRaa20 Jasmine2426 kendi sancımı bilmiyorum ki hiç ama bence zor ya nefes aldırmıyor çok sık geliyor kendi sancım nasıl olur bilmiyorum ama
Jasmine2426 Esra1999 benim hocam en fazla 40+3 ü beklerim dedi 39+1 şuan egzersiz yapacak halimde yok evin içindeyim dışarı da soğuk çıkacak halim yokevde pilates topu falan bazen ev işleri falan öyle 🥹
BusRaa20 Jasmine2426 bende korkuyorum pazartesiye az kaldıkça sizinde mi suni sancı verilecek inşallah kendi sancınız gelir benim gelmeyecek sanırım hiç umudum kalmadı artık 😒
BusRaa20 Jasmine2426 ilk gebeliğimde 41+3 e kadar bekletmişti doktorum sonrasında gelmeyince suni sancıyla başlattı bunda kilo almadığı için beklemeye gerek yok daha fazla dedi 3 haftadır hep aynı kiloda
BusRaa20 Jasmine2426 ya herkesin acısı eşiği farklıdır tabi ama beni zorladı kişiden kişiye değişir tabi son zamanları çok zor oluyor nefes aldırmıyor çok sık gelmeye başlıyor