Susu45 17+4teyim şuan ama bebişim 18+3 bir hafta önden gidiyor göbeğimin orada tık tık atıyor bazen sizce hareketlerini hissediyor muyum yoksa normal bir vücut hareketi mi anlar mıydım hareket olsa
parliyokralice Susu45 bebek hareketidir aynen o şekilde oldu bende de 17+2 de küçük bi tık tık sonraki 1 hafta sonra aynısı ve devamı geldi ❤️🙏🧿
Susu45 AnayimBenAna_ Gokturkmom_ ayyy mutlu oldum şuan ilk defa hissetmiş olabilirim çok tuhaf oldum ☺️
Susu45 Elfnur_ tekme olarak hissetmek istiyorum artık tamamen ya resmen bir ay bekliyorum görmek için zaten
cylnmy benim de ilk gebeliğim bugun 18+0 oldum ama ara ara pıt pıt gibi şeyler haricinde net bir şey hissedemiyorum. Gönek bölgem biraz yağlı. Ne zaman hissederim sizceee
Susu45 cylnmy benimde öyle o yüzden mi hissetmiyorum diyeceğim ama ilk gebelikte 21 gibi falan daha net hissediliyormuş
bnnryksl Susu45 bende 17. Haftada kalp atımı gibi hissetmeye başladım şimdi 19 haftalıgız . Tadını çıkar 🌼
bnnryksl Susu45 evet ama artık daha sert hissediyorum hareketlerını baslarda cok Anlasılmıyordu bide benimkiler ikiz bi yere toplanıyolar bazen o zaman karnım sivri oluyor😀
Susu45 bnnryksl şuan ben o şekilde tabi toplanma falan hissetmiyorum ama geceleri özellikle ne tarafa yatarsam o taraftan pıt pıt hissediyordum ama bebek hareketi olarak düşünmemiştim bugün net şekilde göbeğimin orada hisssdince anladım