Minikmucizem06 Arkadaşlar merhaba Erzurum şehir hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı . Varsa nasıl randevu alabilirim ben başka şehirden gelicem telefonla halledebilir miyim randevu işini. 18. Haftaya giricem geç mi kaldım randevu için
Alyadnz33 Minikmucizem06 geç kalmadin da telefonla uzun süreli verdikleri için randevu çok ileri tarihe atılıyor oraya gidip alman gerek kadın doğumun orda hemen
hilalccc Minikmucizem06 şehir Hastanesi’ne mhrsden direk randevu alabiliyorsun ama kadın doğum uzmanının perinatolojiye yeşil alan açması lazım ben ilçedeyim doktorum yeşil alan açtı mhrsden artık perinatolojiye sıra alabiliyorum birde araştırma hastanesi var ama oraya sabah erkenden gidip sıra almak gerekiyor birde ücreti var oranın benim doktorum hem araştırmadan hemde devletten doktor önerdi
Baybygirl25 Minikmucizem06 şehir hastanesindeki perinatolog uzun bir süredir yok. Doktorum gitti demişti
Minikmucizem06 Alyadnz33 İleri tarih önemli değil ya zaten 24. Haftaya kadar yapılıyor ama ben daha önce bu hastaneye hiç gitmedim önce gidip kayıt falan oluşturmak lazım mıdır acaba Ankara’da önce bi doktora muayene olmak lazım ondan sonra detaylı randevusu veriliyor
Busramnida Alyadnz33 nasıl alınıyor randevu dr kendisi mi yönlendiriyor bir de hangi bölüme alıyorsun şehir hastanesinde detaylı ultrason için