8143 İyi günler kizlar hayırlı cumalar ee ben bugün doktora gttim sağ tarfta 3 tane 19 mm yumurtlar var 2 Tane çatlatma iğnesi olaacam ee doktor çatlatma iğnesi vurulduktan ertesi gün sonra ilişki söyledi o şekilde mi oluyor ilk defa yaptrcam
Ftmnur11 8143 hayırlı cumalar canım.evet o şekilde oluyor doktorun soylediklerini uygula mutlaka.insallah güzel sonuç alırsın
minikbebegim06 8143 evet doktorun dediği güne ve saatlere uyun mutlaka aslında iğne sonrasi 3 gün üst üste ilişki olması şansı artıyor sperm sorunu yoksa sonrada gün asiri iliski bizim bu şekilde olmustu
8143 minikbebegim06 çok skur esimdede bende siknti yok evet doktorumda o şekilde. Dedi bugün ilişki yok dedi yarn ilişkiye baslayn dedii 3 gün çok önemli dedi 1 haftada gün aşırı şekilde yapın dedi iğneyi sipars verdiim 2 saate gelicek geldiği zamanda vurulcam
minikbebegim06 8143 vurduğunuz saati unutmayın o saatten sonra tam 24 36 saat arasında ilişki olması gerekiyor hani çalışıyorsanız saatleri falan tam ayarlayın evde olacağınız zamana göre
eliff__ minikbebegim06 Canım merhaba hatırlıyor musun Ben daha önce değil yani konuşmuştuk post açmıştım ben de çatlamayı iğnesi vuruldum diye 13 Aralık’ta yapmıştım tutmadı Bu ay işte yani dün doktora gittim gene çatlama iğnesi yaptım ama doktora gitmeden önce ben ovulasyon testine başlamıştım bu sabah kalkıp bir tane test yaptım ovulasyon böyle çıktı iğneden kaynaklı değil mi yani hani testlere devam etsem yanlış sonuç alırım değil mi
minikbebegim06 eliff__ merhaba canim evet iğneden kaynaklı yanlış gösterebiliyor sen aynı şekilde devam et saatlerine günlerine dikkat ederek bide erken yapma test stres olma inşallah hayirli haberlerini alırız 🥰💐