Cerenalay55 Oğlum 4 aylık oldu dün ve göz teması kurmuyor sizin bebekleriniz kac ayken kurdu ve endışelenmelimiyim
Cosimaniehaus Cerenalay55 2aylıkken falan kurmaya başladı yanlış hatırlamıyorsam şu an 3 buçuk aylığız . Size gülümsüyor mu hiç bebeğiniz?
Yasss11 Cerenalay55 ayyy benim kizimda oyleydi cagirirdim ismiyle bakmazdi göz temasi kurmazdi gunlerim zehir oluyodu bana sonra kuruntu çıktı bunlar şuan çok sağlıklı masallah yapi olarak zor bi cocukmus meğerse şimdi bile sert ve mesafelidir😊
Cerenalay55 Cosimaniehaus guluyor ama gozume bakmıyor ama dun aksam baktı ılk defa yavas yavasmı baslıycak kurmaya acaba
Cosimaniehaus Cerenalay55 bence göz teması kurmasa gülmez. Yine de bi doktora götürün içiniz rahat etsin. 🙏🏻
Canmoms3 Cerenalay55 göz teması kuruyor bence siz fazla dikkat ediyor olabilir misiniz onunla oynayın yanından kalkıp kapıya doğru gidin size bakıyor mu bebeğim 4 aylık ben kapıdan çıkana kadar bakıyor gözden kaybolunca ağlıyor çocuk doktoruna götürdunuz mü hiç
Cerenalay55 Canmoms3 evet ben gıdınce arkamdan bakıyor gozumun ıcıne cok bakmıyor dun bıraz baktı ama