gulcineray Kızlar, merak ettiğim şey; ultrasondaki ölçümler yaklaşık veya ortalama olarak mi söyleniyor. Mesela dogurmadan önce bebegin kg su kaçtı dogurduktan sonra kac çıktı?
Mrvsmt2502 gulcineray doktor 1 mm az ya da fazla işaretlese kilo boy değişir o yüzden yanılma payı yüksek. Kızım son gün 4200 gözüküyordu 3700 doğdu
myangelson gulcineray ortalama olarak hesaplanır doktorun hesaplarına göre ortalama bir kilo veriyor ultrason. İlk dogumumda erken doğumdu doktorum 980 demişti 970 doğmuştu. Şuan başka ildeyim bakalım bu oğlum çok fark olacak mı
gulcineray Benim kuzenimdede 3700 denilmiş. 3900 kg çıkmış. Benimde simdi pazrt günü 3800 kg da. Bi dahaki pazrteside kg ya bakacak ona gore doğum baslaticaz 🥲
MNGsy gulcineray kızım doğmadan 1 gün önce 2 kilo 500 gram dediler başka bir kadında 4 kilo kadın doğurdu 2800 ben doğurdum 3710 Grm karışma ihtimali yok öğün hastanede doğan tek siyahi melez benim bebeğimi 😂
esra34_ gulcineray cuma günü ultrasona girdim 2700 dedi pazartesi sabahı doğdu bebeğin 3740 doğdum iki gün içinde bir kilo alması imkansız bebeğin verdiği pozisyona göre ölçüp söylüyorlar hatta bana bayağı bir geride dediler iki üç hafta kadar cuma günü pazartesi günü doğdu 38 + 2 olmasına rağmen kilosu gayet iyiydi 3740 çok iyi
Bebemiz gulcineray benim doğmadan 8 gün önce (36+2) kontrolde 3300 gram dediler Yani bir hafta sonra ultrasona göre 3500 civarı olmalıydı haftada 200 gram aldığını düşünürsek Ama (37+3 )3020 doğdu 🐣