Merve8155 2 kızım var elhamdülillah sonrasında kilo aldım pcos kendini gösterdi uğraşıyorum falan yok olmuyi adet düzensizliği de var sonra ben hamile kalmışım farkında değilim icimden test yapmak geldi yaptım çift çizgi çıktı neyse de gittim kese var bebek yok işte bebek olmuş kese bozuluyor kalp atışı yok derken 6 haftalık kürtaj oldum sonrasında tekrardan denemelere başladık tabi üzerinden 2 sene geçti yine yok devlete gittim bana çatlatma iğnesi yaptı yumurta geliştirici den sonra falan olmadı neyse 29 Kasım 2024 özele gittim bana zayıfla dedi başka çare yok glifor şeker hapı verdi vitamin verdi bide insülin direnci de vardı neyse ben ordan çıktım aralıklı oruç yaptım öğlen 12 akşam 18.30 son öğünüm bol yürüyüş bol su havuç avakado tükettim paketli gıda hamur işi yok birde aspir yağı aldım aktardan sabah akşam aç karnına bir yemek kaşığı içtim aksamadan 103 kilodan 94 kiloya düştüm 11 Aralık adet oldum 7 gün sürdü sonra aklıma ovulasyon testi geldi bir gebenin günlüğünden gettirdim şimdi diyom belki yumurtlamayı kaçırdım Ocak da hasta olduktan sonra başlarim kız 29 Aralık bende ateş basması kasik ağrısı akıntı hafif kanlı hemen bir tane ovulasyon testi yaptım sabah 10 da çizgiler hafif koyu ertesi gün 30 Aralık tekrar yaptım yumurtlamayı gördüm şok oldum 31 Aralık çatlama oldu ben 4 gün değerlendirdim sonra yumurtlamadan 11 gün sonra pozitif gördüm 13 ünde kan verdim 89 la öğrendim şimdi sat tarihine göre 7 haftalık hamileyim Dr daha gitmedim Şubat başı gideceğim rabbim ol dedi oldu elhamdülillah ama çok çabaladım