Seelliinn Edizhr ya bende 1 yıla yakındır deniyorum banada kilo vermen yeterli dedi pcos görüntüsü dedi ama ilaç vs vermedi vitamin olarak ne kullandınız peki ?
Seelliinn Edizhr bende 1.59 boyum kg şuan 70 ilk defa bu kadar çok kilo aldım vermeye çalışıyorum şuan aynı zamanda gebelik için uğraşıyorım umarım bende yaşarım bu duyguyu
Edizhr Seelliinn folik asit, demir, kalsiyum, D vitamini, C vitamini, omega-3 yağ asitleri bunların hepsi mevcut o hapin içinde canim
aycicegiiii Edizhr Benim ki geç döllenmeydi, gittiğimde daha 3 haftalık kadardı 🥲 Hayırlısı olur inşaallah❤️
Edizhr aycicegiiii kalp atışını falan duydun mu canım vallahi benim ki ne kadarlık çok merak ediyorum
DidemY Edizhr hiç belirti yoktu ben adet gecikince maydanoz suyu falan içtim 😂😂😂 baktım olmuyor şansıma bir test yapayım dedim öyle öğrendim ne yerleşme kanaması ne başka bir şey oldu
BTop Elifjkl iğneden sonra ilişki günleri veriyor ya o ilişkiden sonra ama kaç gün sonra hatırlayamadım yanlış olmasın
Lovebaby27 Ayy çok mutlu oldum bende tedaviye başladım yeni umarım bende bir gün böyle bir post atarım inşallah 🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Edanurbttl Kızlar bende pcosluym kahverengi akıntım geldiği için test yptm adete 4 5 günm var ve test 2 dk da böyle oldu sizce yalancı pozitif olabilir mi
Edizhr Edanurbttl canım sanmıyorum eğer alabilecek imkanın varsa kahvaltı öncesi birde kaset test yap yada bı erken gebelik testi
Edizhr Edanurbttl adetin düzenli miydi benim Aralık da bı az geldi bı çok geldi tarihi unuttum düzensiz olunca zaten yumrtlamam geç oldu valalhi doktora ne diyeceğim bilemiyorum ya😞gitmedim daha