Gmzgm Kızlar doğum yapalı 11 gün oldu (sezeryan) ilk 3 gün kanama normaldi sonra kesildi leke şeklinde geldi bazen hic gelmedi dün evi supureyim dedim belim ağırdı biraz sonra kanamam açıldı adet kanamasina döndü normal midir bu şekilde olması
Guzelanne56 Gmzgm normal normal ikinci dogumum, 22 gün oluyor Bir kesiliyor bir rengi açılıyor bir akıntıya dönüyor bir de adet kanamasına dönüyor 40 gün boyunca bu durumun olması çok normal ara ara açılıyor ara ara bitiyor ara da normal kanama oluyor
Merve034 Gmzgm benimde ayni 1 ay 4 gün oldu sezaryen olali resmen 2 hafta akıttınin kahverengi gibiydi az az 3 gündür baya kırmızı geliyor endişelendim bende demek ki normalmis😂 17sindw kontrolum var doktora da bi sorucam
Gmzgm Guzelanne56 iyi bari korktum ters hareket yaptım diye benim ikinci doğum aslında ama ilkinin uzerinden baya gecti nasıldı hic hatırlamıyorum 😃
Gmzgm Merve034 benim doktorum baska hastaneye gitti farklı doktora da gitmek istemiyorum şimdilik beklemedeyim herkes normal diyo bakalım