NurellA9ocak Reglim üzerinden 6 gün geçti ve bugün test yaptım ikinci çizgi diğeri kadar koyu olmasa da belirgin şekilde gözüküyordu, kan testini kaç gün sonra vermeliyim fikri olan var mı
Tubavarol NurellA9ocak isterseniz evde çamaşır suyu ile test yapabilirsiniz . Çamaşır suyunu bı kapta idrarinizla karıştırın kopururse hamilelik pozitif demektir.
Htcbyttt NurellA9ocak Canım net olarak çıkmış testte bence bekleme hemen yap kan testi hayırlı olsun inşallah
AaTubaa NurellA9ocak benim testimde bu şekildeydi ertsi gün hastneye gidip kan verdim degerim 800lerde cıkmıştı. Herşey gönlünüzce olsun 🌸
NurellA9ocak Meltemanneolsun Eşimin değerleri düşüktü, bu yüzden tedavi sonrası hamile kalmayı düşünüyordum, hayal kırıklığına uğramamak için bekliyorum açıkçası ama dün de bugün de yaptım çift çizgi çıktı
Tubavarol Deletedmom_984 ben kendi gebeliğimi ilk bu şekilde öğrendim , çevremde de doğru olduğunu kanıtlayacak kadar çok sayıda sonuç var .
NurellA9ocak AaTubaa Hcg değerim 246 çıktı Kese kaçıncı hafta gözüküyor, bir bilginiz var mı ona göre randevu alacağım doktora
Sevgibattal Kızlarrr merhaba reglimin üzerinden 3 gün geçti normalde gecikmem olmaz bugün test yaptım negatif çıktı ama adet belirtim de yok normalde çok hassaslaşırım sizce kanda belli olur mu
Seval00seval NurellA9ocak 2 günde bir takibe al canım 1500-3000 arası anca kese gözükür değerin düzenli artışını kontrol etmelisin
poyrazmom_ NurellA9ocak 2 gün sonra tekrar kan ver canım %60 üstünde artış olması gerekir sağlıklıysa 1 hafta sonra da randevu alıp gidebilirsin anca gözükür kese 1500 üstü gözüküyor genelde hayırlı olsun 🤗
Deletedmom_984 Tubavarol ben kendi kendime eglenmek icin yaptim youtube da vardi videosu 😀 kopuk bardagin kenarini cerceveledi azdi ama vardi oyle heryeri kopurmedi sadece kenarlari amaan dedim doktum geri gerceklik payi oldugunu bilmiyordum