Bensu1111111 Kızlar yumurtalama zamanı geceleri bacak ağrısı yaşıyor musunuz uyutmayacak derece de yumurtalama bittikten bir kaç gün içinde geçiyor ama bu dönem sadece yumurtalama zamanı oluyor… gece bacak sendromu olsam sanırım her gece ağrı olur..
Guzelgunlerrr Bensu1111111 canım benimde baldırlarım çok ağrır bide ayaklarım yanıyor geceleri 2 gündür bugün yumurtlama gördüm
Bensu1111111 Karamangz yok sanmıyorum eskiden de oluyordu anlam veremedim ama 5-6 aydır ovulosyon testi yapıyorum tam o zamana denk geliyor regli olacak gibi bacaklarım sancı ağrı arası karışık bir şey sadece geceleri ve o günler oluyor 2-3 gün sürüyor
Bensu1111111 Karamangz ben de o olmuyor bacaklara vuruyor o zaman başka yaşayan var mı diye çözüm bulmuş mu diye merak ettim çünkü berbat bir ağrı
Kubra1634 Canım bende aynısı oluyor, genelde insanlarda kasık ağrısı oluyoe ama bende hem yumurtlamada hemde adet olduğumda bacağıma baldırlarıma ağrı vuruyor kasık ağrısı galiba bizde bacağa vuruyor
Bensu1111111 Kubra1634 ayyy ne berbat bir ağrı hayıt macunu kullandım bu ay ağrım çok azaldı aklında olsun belki başla bir şey faydası dokunmuştur ama diğer aylara göre daha iyiyim
imcakir Aaa ben bugün pik gördüm ve anlamsız şekilde belim ve bacaklarım ağrıyor kopuyor sanki ondan mı acaba