vilanelle Kızlar prodoctorda kuruma çizgisi yaygın olarak çıkar mı? Dün yapmıştım çıkmadı bugün baktığımda vardı🫠
Ays12345 vilanelle kuruma çizgisi mi bilmiyorum ben anlamıyorum ama bende 6 gün varken öğrenmiştim için rahat etsin erken öğrenmek istiyorum dersen kan verebilirsin
vilanelle ykaya18 ben pek anlamıyorum kuruma olayıını🤨 ilk yarım saat değilse her türlü kurumadır diyebilr miyiz? Adete sabah 6 kalmış olacak
vilanelle Ays12345 kan için beklicem galiba ama sabah bi test yaparım eğer çıkmazsa kuruma bu demektir
mommyr Canım idrar yerini suya tut çizgi silinirse kuruma çizgisidir bende days doctor marka 8 gün kala yaptım kuruma çizgisi çıktı saatler sonra suya tuttum çizgi gitmedi şimdi 3 aylık olduk bile 🧿 Allah sana da nasip etsin inşallah vardır 🙏🏻
mommyr vilanelle heveslenmeni istemem canım sonuçta farklı markalar ama inşallah vardır bebişin 🙏🏻 Yoksa da tez zamanda Rabbim sağlıkla nasip etsin 🌸
mommyr vilanelle bir de ben o kuruyan testten 3 gün sonra test yaptığımda net pozitif gördüm sabahına çıkar mı bilemem
ilaydarabiaoz vilanelle testi bozmaktan başka birşey değil size şöyle açıklayayım bende de kuruma çizgisi oldu ama gün geçtikçe renkler koyulastu en son saniyede çıktı